Реклама / Ads
6| 4142 |21.09.2014 НОВИНИ

Борисов в Стряма: Гарантирам, че заедно с еврокомисарите ще направим план и ще спасим държавата

.
Ще влязат фондове, още през октомври председателят на Европейската комисия Жан-Клод Юнкер ще дойде в България, ако ние сме на власт. Ще седнем с еврокомисарите, ще направим план, ще спасим държавата. Гарантирам го това!
 

Това каза председателят на ПП ГЕРБ Бойко Борисов при откриването на новоизградена църква в село Стряма, Община Раковски. За изграждането на храма „Св. София“ ПП ГЕРБ е дарила от партийната субсидия 600 хил. лева. „Ако имаме стабилно мнозинство ще поканя и другите партии, експерти, коалиции, ще търся разговори с лидерите, за да направим нещо, което е стабилно. Ако искат“, заяви Борисов. По думите му, това ще даде вяра, любов на народа, самочувствие и надежда. Той посочи, че въпреки, че в момента всичко се рисува в най-черни краски, България е излизала от войни и се е възстановявала. „Как няма да я възстановим сега – в Европейския съюз сме“, подчерта Бойко Борисов.

 

Лидерът на ГЕРБ посочи, че хората  в Стряма се молят от 60-та година насам да имат храм. „Господ е отредил ние да имаме възможност да им помогнем да се случи. Хиляди деца ще се раждат, ще се кръщават, други ще си отиват от зимния си път. Помагали сме на стотици храмове, но ако ги говорим, значи не сме помогнали“, обясни Бойко Борисов и каза, че винаги се съобразяват с нуждите на жителите на селищата, които посещават.  Борисов беше категоричен, че когато е започнал строежът на църквата преди повече от 3 години, никой не е знаел, че ще бъде завършена преди изборите. „Че хората ще гласуват за нас е повече от видно. Ние изграждаме, градим. Нека Сергей Станишев да застане до тези, на които е помогнал и до това, което е построил. Има кой да оценява“, отчете той.

 

Според Бойко Борисов е видно, че за следващото правителство е обрисувана дясно-центристка коалиция, заради провала на БСП, ДПС и „Атака“. „Това, че  Реформаторският блок искат да я провалят, ме притеснява много. Не си представям БСП и ДПС да седнат да си правят коалиция сега, защото ще им напомним за това, което си говориха в парламента. Единственото, което би се приело в обществото е ГЕРБ да бъде с Реформаторския блок. Това би успокоило държавата“, категоричен беше Борисов.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 6| 3574 |21.09.2014 Борисов: Целта на ГЕРБ е да създава условия на бизнеса да работи . 8| 3710 |20.09.2014 Борисов: Хората да направят паралел какво свърши ГЕРБ за 3 г. и половина и какво всички други партии за 20 г. . 20| 4123 |20.09.2014 Борисов: ГЕРБ ще продължи да финансира изграждането на детски градини и спортни площадки . 21| 4229 |16.09.2014 Борисов открива новоизградената автогара в Пазарджик

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads