Реклама / Ads
20| 4861 |21.09.2014 НОВИНИ

Миков: Държавата трябва да бъде коректна към работодателите

.
Най-важното е държавата да бъде коректна към тези, които разкриват работни места, за да може да има икономическо развитие. Това заяви пред журналисти по време на посещението си в Луковит Михаил Миков, председател на БСП.
 

Той  припомни, че последната година държавата е изпълнявала по-точно и ясно своите ангажименти към бизнеса, връщала е ДДС и това е част от политиката, която да даде развитие на цялата ни икономика.  Миков обясни, че инвеститорите започват да изпитват глад за работна ръка и подчерта, че трябва по-добре да се свърже образованието с практиката и нуждите на бизнеса.

 

Относно листата на Коалиция БСП ЛЯВА БЪЛГАРИЯ в Ловеч, Миков коментира: „Кандидатите са местни уважавани хора, млади, но достатъчно авторитетни и най-автентично могат да представят избирателите от Ловешка област“.


Миков получи силна подкрепа от младежи от цялата ловешка област. По време на посещението си там той се срещна с представители на младото поколение и разговаря с тях за мотивациите на младите в България да гласуват. Те заявиха, че страната ни наистина има нужда от промяна и повече мерки в помощ на най-нуждаещите се, както и на младите. Те бяха категорични, че на тези избори са много по-мотивирани да гласуват с №22 в интегралната бюлетина, за да помогнат тази промяна да се осъществи. Младежите подариха на Миков сборник „Пустите му тетевенци“ от Иван Иванов с пожелание за победа не само в областта, но и в страната.

Младите симпатизанти решиха да заведат Миков и на панаира в Тетевен, където той се запозна и разговаря с местни търговци и производители, дошли да предложат стоката си. Председателят на БСП се поинтересува от местните проблеми на хората и обсъдиха различни идеи за подпомагане на реалната икономика.

 

Председателят на БСП беше придружен и от зам.-председателят на НС на БСП Евгений Узунов, Димитър Горов, водач на листата на Коалиция БСП ЛЯВА БЪЛГАРИЯ в Ловеч и Васил Василев, кандидат за народен представител от листата и бивш зам.-министър на културата.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 50| 5143 |21.09.2014 Я. Стоилов: БСП трябва да лекува недъзите на Прехода . 33| 5676 |20.09.2014 Ст. Тонев: Здравеопазването не трябва да се решава на парче . 24| 4468 |20.09.2014 Миков: Защитаваме интересите на обикновения българин . 16| 4794 |19.09.2014 Б. Манчев:Двойно трябваше да скочи цената на тока

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads