Реклама / Ads
0| 3621 |21.09.2014 НОВИНИ

Атанасова: България няма време за повече експерименти

.
Северозападна България ще е приоритет в политиката на ГЕРБ. Досега нито една политическа партия не е залагала в предизборната си програма развитие и подкрепа на този регион, който, за съжаление, е най-бедният в Европа.
 

ПП ГЕРБ е единствената заложила отделна програма, която обхваща всички секторни политики. Това заяви водачът на листата на ГЕРБ – Монтана Десислава Атанасова пред жителите на град Чипровци. Тя бе придружена от кандидатите за народни представители за Област Монтана. Атанасова посочи, че през последната една година и четири месеца българските граждани са загубили много. Според нея, България няма време за повече експерименти и допълни, че е време да кажем истината, без да даваме напразни надежди.  

„България разполага със значителни по обем и качество туристически ресурси, които все още не се използват пълноценно. Тяхното оползотворяване би спомогнало страната ни да се превърне в целогодишна туристическа дестинация, с развит културен, селски, балнео, спа и екологичен туризъм. За да се случи това, трябва да е налице подкрепата от държавата. За тази цел в управленската програма на ГЕРБ е заложено да бъде създадено Министерство на туризма. Смятам, че Чипровския регион има огромни предпоставки за развитието на такъв вид туризъм, което от своя страна ще допринесе за икономическото развитие на община Чипровци и ще се превърне в основен поминък на населението“, подчерта Десислава  Атанасова. По този начин ще бъдат привлечени нови инвестиции, което ще доведе до разкриване на нови работни места, допълни водачът на листата.

 

„ГЕРБ има самочувствието и разполага с решимостта и уменията да поведе страната ни в правилната посока. Да, този път ще е труден, но когато всички работим за тази кауза нещата ще се случат. На 5-ти октомври с номер 9 в бюлетината гласувайте за промяната, за по-доброто бъдеще за нас и нашите деца“, призова кандидат-депутатът от листата на Монтана Росен Белчев. 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 3| 4349 |20.09.2014 Кандидати за народни представители от ГЕРБ: Гарантираме успешна реализация на младите хора в България . 0| 4173 |20.09.2014 Кандидат-депутати от столичните листи на БСП ЛЯВА БЪЛГАРИЯ се ангажираха с проблемите на таксиметровите шофьори . 0| 3854 |18.09.2014 Стартира инициатива на МГЕРБ-София „Твоят глас за стабилна България. Време е“ . 1| 3749 |18.09.2014 А. Найденов: БСП няма да повишава данъците и данъчните ставки

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads