Реклама / Ads
8| 4906 |21.09.2014 НОВИНИ

Найденов: Служебното правителство и ДКЕВР действат като „чистачи“

.
Служебното правителство и ДКЕВР действат като „чистачи“, защото разчистват терена с оглед на евентуално правителство на ГЕРБ след изборите и това може да се види във всяка една сфера, включително и при намерението за увеличаване на цената на електроенергия.
 

Това каза на среща с обществеността във Варна Ангел Найденов, водач на листата на Коалиция БСП ЛЯВА БЪЛГАРИЯ – Варна. На срещата с водача на социалистите присъства и Борислав Гуцанов, кандидат за народен представител от листата.

Ангел Найденов беше категоричен, че нищо не налага поредното рязко увеличаване на цената на електроенергия, преди да бъдат използвани всички възможности, които дават преговорите за намаляване на цените. По думите му е напълно неуместно увеличаването на цената на електроенергията да се прави преди да е конституиран новият парламент и преди да са създадени механизми, които да осъществяват контрол върху дейността на държавните органи в сферата на електроенергията. „Вярно е, че ДКЕВР е независима комисия, но дали е независима след погрома върху състава и, осъществен от служебното правителство“, попита Ангел Найденов и добави, че отговорността за повишаването на цената на електроенергията трябва да се носи и от ГЕРБ, тъй като служебният кабинет действа под тяхна диктовка.

Водачът на листата на Коалиция БСП ЛЯВА БЪЛГАРИЯ – Варна е изненадан, че до този момент никой не обсъжда механизми за компенсиране на хората, които ще бъдат най-засегнати от поскъпването на цената за електроенергия. „Не се обсъжда и как би се отразило подобно увеличение върху малкия и среден бизнес. С едно решение ДКЕВР и служебното правителство са на път да провалят всичко, което беше направено в рамките на нашето управление през последните 14 месеца“, каза още Ангел Найденов.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 15| 5669 |17.09.2014 А. Найденов: БСП е единствената партия, която се грижи за хората с трайно нарушено здраве . 10| 6036 |12.09.2014 ЕПИК изпраща писмо до българското правителство относно КТБ АД . 42| 5191 |10.09.2014 Манолова: Близнашки е политически агитатор на ГЕРБ, впрегнал е за това и правителството . 8| 4653 |06.09.2014 М. Найденов: Губим стотици милиони заради заменките „кон за кокошка”

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads