Реклама / Ads
1| 3869 |22.09.2014 НОВИНИ

Кандидати за народни представители от ГЕРБ-София се срещнаха с международни наблюдатели на ОССЕ

.
Международни наблюдатели от Организацията за сигурност и сътрудничество в Европа (ОССЕ) се срещнаха с водачът на листата на ПП ГЕРБ за 23 МИР Александър Ненков и кандидатът за народен представител Данаил Кирилов.
 
Регистрираните наблюдатели са в България заради предсрочните парламентарни избори за Народно събрание на 5 октомври. Тяхната мисия е да се запознаят и да проследят организацията около самите избори в нашата страна. Представителите на ОССЕ поискаха да разберат каква е целта на откритите приемни за граждани и какви въпроси се задават на тях.  “Ние залагаме на много подобни приемни с цел да накараме повече хора да гласуват.

 В личен контакт можем да им разкажем какво имаме като идеи за реализиране, да чуем и техните предложения и по този начин да се получи един конструктивен диалог, а не да предлагаме евтини популистки обещания без обратна връзка с хората”, обясни водачът на листата на ПП ГЕРБ Александър Ненков. Ненков подчерта, че самият той се опитва да привлече повече млади хора да гласуват, защото е важно именно младите да са политически активни и да изразяват мнението си чрез вот, като по този начин се минимизира и  порочната практика за купуване на гласове.  Кандидатът за народен представител на ПП ГЕРБ за 23 МИР Данаил Кирилов заяви, че в гражданите се наблюдава апатична нагласа заради недоверие в институциите, ниски доходи и отчаяние. “Ние се опитваме да убедим хората, че въпреки манипулациите на политическите ни противници, единствения начин да променим това, което не ни харесва е високата избирателна активност.

Гражданите трябва да бъдат активни и да изразяват открито позициите си, а не да пасуват и по този начин контролираният и платения вот да взимат превес”, обясни Данаил Кирилов. Международните наблюдатели от ОССЕ поискаха да научат повече и за политиката на ПП ГЕРБ относно малцинствата и какви са идеите на партията за интегриране на хората от малцинствените общности в България. Кандидатът за народен представител от ПП ГЕРБ за 23 МИР Данаил Кирилов, който е бивш областен управител на София припомни стратегия за интеграция на малцинствата в България, която е била изготвена и приета от  правителството на ГЕРБ. “Инвентаризираха се всички проблеми на малцинствата, бяха насрочени мерки, както за преодоляване на различията в образованието, социалната област включително и по отношение на обучението с оглед раждаемостта, така и за  недопускането на разделение в нацията.

 Искахме да постигнем интеграция чрез привличане. На областно ниво участваха всички районни кметове в София. Програмата беше приета през януари, 2013г. и работата на практика беше започнала, но за съжаление правителството след нас спря интеграционната стратегия”, обясни Данаил Кирилов. Според водачът на листата на ПП ГЕРБ за 23 МИР Александър Ненков някои партии нямат интерес от това малцинствените групи да бъдат образовани и интегрирани в обществото, защото по този начин няма да са така лесно контролирани.

Призоваваме хората да гласуват за нас, защото ние предлагаме реални действия за стабилизиране на държавата, имаме конкретна управленска визия и ни е нужна подкрепата на гражданите, за да могат да се случат добрите неща за България, казаха кандидатите за народни представители от ПП ГЕРБ на срещата си с международните наблюдатели от ОССЕ.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 4628 |22.09.2014 Кандидатите от листата на БСП за 2-ри МИР Бургас се включиха в честванията за Деня на независимостта . 3| 4348 |20.09.2014 Кандидати за народни представители от ГЕРБ: Гарантираме успешна реализация на младите хора в България . 5| 3607 |15.09.2014 Жители на Лъки поискаха от Миков и кандидати от БСП ЛЯВА БЪЛГАРИЯ рехабилитация на пътя до Югово . 0| 3738 |14.09.2014 Георги Пирински се срещна с представители на българската общност в Молдова

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads