Реклама / Ads
0| 3444 |23.09.2014 НОВИНИ

Анастасова: Роенето на партии в парламента крие риск за нестабилно правителство

.
За да има по-високи пенсии и средства за образование, е необходимо да бъде постигнат ръст в икономиката. Ключът към растежа и успеха на държавата е именно модерна и ефективна икономика. Това заяви кандидатът за народен представител Красимира Анастасова. Заедно с втория във варненската листа – вицеадмирал о.р. Пламен Манушев, тя се срещна с хора от с. Калиманци, община Суворово. На срещата присъстваха и кандидатите за народни представители Живко Петров, Ралица Димитрова и Ивелина Димова.
 

Проблеми, свързани със здравеопазването, битовата престъпност и пътната инфраструктура, споделиха пред кандидатите за депутати местните хора. Те им разясниха, че за да бъде подобрено здравеопазването, не е достатъчно само да се наливат повече средства, а трябва да се инвестира в квалификация на медицински кадри, нови технологии и профилактика.

 

По време на срещата бе дискутирана и положителната промяна на визията на общината, вследствие на средствата от европрограми. Голяма част от проектите в Суворово са спечелени по време на управлението на правителството на Бойко Борисов. „Това е доказателство, че правителството на Борисов не е делило кметовете на „наши” и „ваши”, коментира кандидатът за народен представител на ПП ГЕРБ Пламен Манушев. Живко Петров изтъкна, че трябва да има мнозинство в парламента и не бива да се допуска разпиляване на гласове.

 

„Колкото повече партии има в парламента, толкова по-голяма е вероятността да не бъде съставено стабилно правителство. Има опасност да влезем в цикъл от избори”, категорична бе Анастасова. Кандидатите за народни представители обещаха на хората от селото, че ще защитават интересите на Варна и региона. „Вече бяхме в парламента и сме си останали същите хора, каквито бяхме и преди”, увери хората Анастасова.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3573 |23.09.2014 Клисарова: Готвим стратегия за спешна помощ, адаптираме румънския модел за нашите условия . 1| 3682 |23.09.2014 Д. Дъбов: Програмата за развитие на регионите помага на общините . 0| 3938 |23.09.2014 ГЕРБ се срещна с ръководството на Американската търговска камара . 0| 4795 |23.09.2014 Кандидат-депутати от ГЕРБ – София се срещнаха с автомобилния бранш

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads