Реклама / Ads
0| 4548 |23.09.2014 НОВИНИ

Кандидат-депутати от ГЕРБ се срещнаха с учители от София

.
Кандидати за народни представители от ГЕРБ-София се срещнаха с Директорите и учителите на детските градини и обединените детски заведения в София Кандидатите за народни представители от ГЕРБ-София Милена Дамянова, Снежана Дукова и Емануела Спасова проведоха среща-дискусия на тема “Ранното детско развитие – инвестиция в икономиката и благосъстоянието на нацията” с директорите и учителите на детските градини и обединените детски заведения в София.
 
В дискусията участие взе и кмета на Столична община и заместник-председател на ПП ГЕРБ Йорданка Фандъкова. Кандидатът за народен представител от ГЕРБ за 23 МИР Милена Дамянова представи идеите, заложени в програмата на ГЕРБ за развитието на предучилищното образование.

“Много положителни промени се случиха в тази област по време на нашия мандат. При разговори с работещи в сферата често чувам коментари,  че за първи път за детските градини се е заговорило при управлението на ГЕРБ”, заяви Милена Дамянова. По думите и предучилищното образование е един от най-важните етапи в развитието на децата и затова е основен приоритет за ГЕРБ  . Кандидатите за народни представители от ГЕРБ-София обясниха, че в програмата на партията за сектор “Образование” са заложени повече средства в бюджета, както и инвестиции за образование и наука. “Искаме да увеличим заплатите на учителите, като това неминуемо върви и с повишаване на квалификациите. В тази финансова нестабилност и с тази огромна дупка в бюджета, ние предлагаме реални мерки, а не даваме високопарни и напразни обещания”, подчерта кандидатът за народен представител от ГЕРБ Милена Дамянова.

Кандидатът за народен представител от ПП ГЕРБ за 25 МИР Снежана Дукова заяви, че е нужна подкрепа от съсловието и гражданите, за да може бързо да се приемат необходимите закони и да се направят необходимите реформи в системата. Кметът на Столична община и зам.-председател на ПП ГЕРБ Йорданка Фандъкова, подчерта, че  над  80 процента от детските градини в София са модернизирани, а предучилищното образование в София е едно от най-добрите и качествените в Европа. Това е работа на нашия екип, на екипа на ГЕРБ от 2006  година насам, добави още Йорданка Фандъкова.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3973 |23.09.2014 Кандидати за депутати от ГЕРБ-София се срещнаха с лекари от IV МБАЛ . 0| 3941 |23.09.2014 ГЕРБ се срещна с ръководството на Американската търговска камара . 0| 4797 |23.09.2014 Кандидат-депутати от ГЕРБ – София се срещнаха с автомобилния бранш . 1| 3582 |23.09.2014 Атанасова: По времето на ГЕРБ България заслужи доверието на Европа

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads