Реклама / Ads
38| 33264 |25.09.2014 ЪNDERGROUND

Лакомото мече и Ушко ръководят МВР, Котьо дирижира ДАНС

.
Сградата на МВР
Лакомото мече и Ушко ръководят в момента МВР. Твърди се, че другата важна служба в страната-ДАНС, се дирижира от Котьо. Оказва се, че не само представителите от подземния свят си имат колоритни прякори, но и хората, които ги преследват. Някои от служителите на вътрешното ведомство до такава степен са се слели с псевдонима си, че не се притесняват дори да се представят с него. Други, обаче реагират чувствително и колегите им са принудени да го използват зад гърба им.
 

Фрог нюз  се опита да събере част от най-известните псевдоними, използвани от ченгетата.  Напоследък името на Ушко се споменава най-често от тях, но не с добро, а заради гафовете, които направи в редица полицейски акции. Казват, че Лакомото мече, шеф на една от най-значимите главни дирекции в МВР, е изцяло политическо назначение. Прякорът му изцяло описва неговия нрав и действия. Преди време му викали Батето, тъй като на всяка втора дума употребявал думата „батка”. Дясната ръка на Лакомото мече е Боби Г.за. През последната година той се прослави като един от най-поръчковите играчи във ведомството. До този момент, обаче нито едно от делата, с които се зае не е докарал до финал. В ГДКП се подвизава служител с гръмкото прозвище Поразяващата ръка. Той се сдобил с него след като всички разбрали, че е луда глава и прави каквото си науми. По цял ден в кабинета компания му правят Овцата и Магарето.

 

Напоследък в атракция се превърна и ОДМВР-София. Там всички знаят, че коли и беси Царицата. Нейни колеги я познават и с друг псевдоним-Черната Мамба. Напоследък, обаче се прочула със сексапилното име Св.....та. Оттам ченгетата започнали да казват, че работят в свиркаджийската дирекция. По думите им на втория човек във въпросното полицейско звено викали Мишлето, заради това, че гледа уплашено и мига с очи пред всяка по-сложна задача. Преди време там управляваше Щангата, който обаче беше отстранен заради това, че няма политическо лоби. Твърди се, че Черната Мамба е имала вземане-даване със свой подчинен-Гугутката. След време, обаче бил сменен с Лакомото мече. Казват, че добра полицейска работа вършел Джуджето Хаяско, който получил прякора заради ниския си ръст.

 

В СДВР също изобилства от полицаи с прозвища. Там на първа линия е човек, когото наричат Голямата кола. Казвали му така, тъй като предлагал на колежки и журналистки  да му пробват колата в извън работно време, за да видят колко е удобна и просторна за сексуални закачки. Другата известна личност е Мазния. Прозвището му е дадено не заради физическа особеност, а защото много „мазно” предлагал на дамите да ги води на съботно-неделни воаяжи на Боровец и Велинград.  Негов колега - Питиенцето, не падал по-долу в свалките. Той прилагал същата схема спрямо красивите дами, но обичайно ги канел на по едно питиенце вечер. С неголямо уважение след ченгетата се ползвал и  Веждата, който правел всичко възможно да се пришие за някоя политическа партия и главоломно да дръпне в кариерата. В сектора за борба с наркотиците преди време се подвизавал  Тройката. Причината да му викат така била, че обичал нестандартните ласки.

 

Столичната полиция се слави още с Акулата и Инкасатора. Първият е катаджия, а вторият е работел по линия на наркотиците. Прозвищата им са достатъчно показателни за това, което правят, признаха редови полицаи. В пернишката дирекция също има много ченгета, които са повече известни с прякорите си, отколкото с личните си имена. На един от шефовете му викат Бабиния. Казват, че за кариерното му израстване главна роля е изиграла тъщата му, на която викал „бабо”. Негови подчинени са катаджията Кимбата и редовият полицай Уили.   

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 11| 14506 |23.09.2014 Адвокатът на Петко: Шарков е бил застрелян от командосите . 4| 9815 |22.09.2014 Актьорът Калановски: Зависимостта Пеевски не зависи от нас, а ни е наложена . 5| 9098 |18.09.2014 Прокуратурата пак подслушва покрай разследването за убийството на Пеевски . 18| 9250 |17.09.2014 На вниманието на Йордан Бакалов! Шефове в МВР работят в полза на ДПС

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads