Реклама / Ads
29| 4995 |30.09.2014 НОВИНИ

Стойнев: Българинът не може да понесе такава цена на тока

.
Драгомир Стойнев
В продължение на една година водихме битка за оздравим пациента, той е болен от прекомерната зелена енергия, от това, че електроразпределителните дружества не си плащат към НЕК и т.н.
 
Аз съм против пациентът да плати цялата сметка, заяви по ТВ 7 бившият министър на икономиката и енергетиката Драгомир Стойнев. Сега някой отново иска да угоди на зелените инвеститори и електроразпределителните дружества и това е ДКЕВР. Българският народ не може да понесе такава цена. Бизнесът също. Над 3% увеличение всичко ще отиде при зелените инвеститори и електроразпределителните дружества, смята той.

За всички е ясно, че този служебен кабинет не бе сложен, за да гарантира честни и свободни избори, а за подпомогне ГЕРБ отново да се върне на власт. Създават излишна психоза. Този бюджет не се различава от предишните. Ние вървяхме по един икономически растеж, който щеше и доведе до нови работни места. НАП преизпълни своя план с 400 милиона лева повече приходи, похвали се той.

 

Бюджетът можеше да бъде изпълнен, но ние продължаваме да вярваме в тясно-партийния егоизъм. Крайно време е партиите да мислят за националния интерес, а не единствено за себе си. След тези избори ще дойде време, в което ще трябва да имаме съгласие, отчете Стойнев.

 

Аз съм за да обсъждаме и говорим за общи политики, най-вече в сферата на индустриалната политика, образованието, здравеопазването и е-енергетиката. За съжаление България е разделена, слабо образована и без самочувствие и за това отговорност носят политиците, обяви още Стойнев.

 

Искам да има силна дясна партия, защото БСП е лявата партия. Друга лява партия няма. БСП винаги ще е я има. Проблемът е в десницата, не бих казал, че ГЕРБ е дясна партия, а по-скоро нещо средно между популизъм и дясно, каза Стойнев.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 3| 5137 |29.09.2014 Близнашки, Ненков и Коларова може да са министри и в кабинет на ГЕРБ . 27| 7769 |28.09.2014 Омбудсманът: Като в БНБ са толкова „умни“ и „можещи“ да направят нещо с КТБ . 15| 5117 |28.09.2014 Георги Кадиев: Може да не се състави правителство след 5 октомври . 41| 5413 |28.09.2014 Близнашки: Не може на всяко нещо да се тръгва с протести

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads