Реклама / Ads
72| 5275 |30.09.2014 НОВИНИ

Кънев: Само с ГЕРБ, но при много ясни условия!

.
Радан Кънев
Ще се подложа заради принципа на детектор на лъжата, но не харесвам идеята, заяви по НТВ лидерът на ДСБ Радан Кънев. Обикновено доверието трябва да се измерва след престой във властта. Полиграфът няма да пребори корупцията, ще я преборят прокуратурата, съдът, смята той.
 
Проблемът на Борисов е, че той казва, че няма да говори с ДПС и БСП, а имаше сериозни задявки с тях. Цялата непоследователност е това, което трови доверието. Тровенето се прави, за да се сваля активността, смята той. Ако излязат 4 милиона да гласуват, нашият резуртат ще е двоен. Хората се колебаят между това да гласуват за РБ или да пасуват, отчете Кънев. Кой какво ще събере зависи от хората. Кой прави мнозинство, ще кажат българите и колкото повече хора го кажат, толкова по-добре.

Три месеца не сме отстъпили на сантиметър по нито един въпрос. Бихме управлявали само с ГЕРБ при много ясни условия, напр. да се отговори на въпросите - какво е отношението към българската прокуратура и към това един главен прокурор за 7 г. да става господар на държавата; ще има ли "Южен поток", защо се строи, ще върнем ли заема на БЕХ; ще се дават ли пари на данъкоплатеца в КТБ, изреди Кънев. Той слушал много внимателно всички експерти по темата. костов направил разграничение между експертната и политическата позиция, която изисквала защита на данъкоплатеца. Според него е възможно да се тръгне към оздравяваве, изключително на пазарен принцип.

Вярвам, че Борисов е отговорен политик и няма да постави личното си его над партията си, заяви Кънев. Миналото е зад гърба ни, размяната на реплики между Д. Вълчев и Ив. Костов е между двама бивши политици, настоящ не може да си позволи това, коментира той. Ние, в РБ, имаме зад себе си документ за какво се явяваме на избори, обясни Кънев.

Той призна, че живее средно с малко над 3000 лв. на месец, плаща 700 лв. кредит и още толкова за частна детска градина; съпругата му карала Форд Фокус, а той пътувал с метро; нямал охрана, разказа Кънев.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 24| 4880 |27.09.2014 Лидерите на ГЕРБ, БСП и ДПС отказаха да участват в телевизионен дебат . 9| 4893 |27.09.2014 Миков: Разкриваме работни места не само в големите градове . 5| 4902 |27.09.2014 Кандидат-депутат от ГЕРБ качи Люба Кулезич на самолета си . 0| 5429 |27.09.2014 Бивш затворник се самоуби в Пловдив от отчаяние, че няма работа

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads