Реклама / Ads
2| 3692 |30.09.2014 НОВИНИ

БСП ЛЯВА БЪЛГАРИЯ закри предизборната си кампания в Трявна с благотворителен концерт

.
С благотворителен концерт на Мая Нешкова и Кирил Икономов БСП ЛЯВА БЪЛГАРИЯ закри предизборната си кампания в община Трявна. Пред присъстващите в залата водачът на листата на социалистите в област Габрово Кирил Добрев заяви, че никога не предава кауза, идея и приятел.
 

“Първоначално се чудех дали балканци и македонци ще се разберем и сработим добре, но днес мога със сигурност да кажа, че намерих тук много приятели”, каза Добрев. Водачът на листата на социалистите поиска доверието на хората, за да бъде продължено започнатото през последната година и подчерта, че каузата, за която ще се бори през този мандат, са младите хора.

 

“Ако не ги изучим, ако не им създадем условия да работят и да живеят нормално тук, нямаме добро бъдеще”, каза още Добрев и призова хората да не вярват на кандидатите, които идват като месии с големи и нереалистични обещания, а след това бързо си тръгват. Кандидатът за народен представител от БСП ЛЯВА БЪЛГАРИЯ заяви категорично пред хората в Трявна, че за да бъдат реализирани всички важни проекти за региона, политиците трябва да надскочат партийните си интереси и да спрат да мислят от мандат до мандат. “Голям е този политик, който събира хората, а не ги разделя. Аз имам амбицията да направя точно това”, каза още Добрев. Своята голяма подкрепа за него и кандидатите от листата на БСП ЛЯВА БЪЛГАРИЯ дадоха и големите имена в българската музика Мая Нешкова и Кирил Икономов. Пред присъстващите в залата, Кирил Икономов заяви, че завижда на габровска област, затова че са “откраднали” Кирил Добрев при тях. “Радвам се, че Кирил Добрев е тук, при вас, и съм сигурен, че той ще направи много за региона. Той е всеотдаен човек, на когото може да се разчита. Работи с енергия, хъс и с добър екип”, каза пред присъстващите композиторът Кирил Икономов. Певицата Мая Нешкова изправи на крака публиката в Трявна и изпя най-любимите им песни.

 

Концертът, с който БСП ЛЯВА БЪЛГАРИЯ закри предизборната си кампания в Трявна, бе благотворителен. Набраните средства, с помощта на доброволците от БЧК, ще бъдат предоставени на пострадалите от наводненията наши сънародници.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3623 |28.09.2014 Ц. Цветанов: Манипулацията в деня за размисъл преди година лиши България от стабилно правителство . 0| 3807 |28.09.2014 Кр. Янков: Докога лимитите на НЗОК ще определят качеството на здравеопазването в България? . 3| 3807 |26.09.2014 Мария Габриел: Гласувайте за ГЕРБ, за да стане България стабилна държава . 1| 3661 |25.09.2014 Цветанов: ГЕРБ иска стабилна България, за което е нужно парламентарно мнозинство

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads