Реклама / Ads
17| 6561 |30.09.2014 НОВИНИ

Ст. Недков-Стъки за Фрог: Бареков държи хората си с компромати

.
ММА боецът Станислав Недков-Стъки Източник: Булфото
Николай Бареков е един изключително вреден човек, за съжаление не само за себе си, но и за цялото българско общество. Това е един грандиозен популист и манипулатор. За мен е задължение и въпрос на чест и морал да кажа тези неща именно преди изборите, а не след, коментира за Фрог нюз вече бившият съмишленик на лидера на „България без цензура“, ММА боецът Станислав Недков-Стъки.
 
По-мъжко е да се излезе макар и с огромен риск и да се каже истината, за да бъдат предупредени хората. Стъки отрече да изразява недоволството си непосредствено преди изборите, защото това би означавало да говори в деня за размисъл, точно както е сторил Бареков със случая с бюлетините в Костинброд. Сега той има достатъчно време да каже каквото има да казва, той винаги измисля нещо, каза Недков.

Някои от нещата, които за ММА боеца са се сторили изключително грозни и трудни за премълчаване, са например предизборните обещания на Николай Бареков, че ще дарява своята заплата на евродепутат на бедните. Той се вживява като спасител на бедстващите, а в същото време си купува имоти по цял свят, посещава скъпи ресторанти. А някой да е чул нещо конкретно да е направил, запита Недков. Това е новият Волен Сидеров, който използва властта и участието си в политиката за лични облаги. Също като Сидеров умее много добре да си служи с думите на база на дългия си опит като журналист и успява много умело да манипулира хората. Тези, които са имали по-близък контакт с него, са били свидетели на двуличното му държание.   

На въпрос дали и той е бил заплашван от Бареков подобно на Ангел Славчев, Стъки отрече, но заяви, че вярва на твърденията на Славчев и не веднъж е ставал свидетел на изключително арогантно отношение на Бареков към неговите колеги в партията.

Дали очаква още някой от кръга на Бареков да последва неговия пример, Станислав Недков коментира, че мнозинството от учредителите на партията на Бареков, която тръгна като сдружение в началото, вече са напуснали. Щом най-близките му го напускат това е достатъчно показателно. Винаги ще има и наивници покрай Бареков, някои от хората му са държани дори с манипулации и заплахи, коментира Стъки. Според спортиста лидерът на ББЦ държи някои от хората си дори чрез компромати.

Аз съм сигурен, че краят на тази партия ще бъде на 6 октомври, когато не прекрачи границата за участие във властта. Тогава всички ще се разбягат, а представителите й ще останат единствено Бареков и половинката му Календерска.

Станислав Недков-Стъки отрече да има скорошни амбиции да влиза в политиката и коментира, че би бил по-полезен в развитието на спортната дейност в България.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 3| 5853 |30.09.2014 Мохд Абуаси пред Фрог: Бойците от „Ислямска държава” взимат по 100 евро на месец . 14| 6466 |29.09.2014 Л. Дацов пред Фрог: Вървим към свръхдефицит с новия заем . 66| 9520 |29.09.2014 СИЛА и Стъки зарязаха Бареков . 18| 8539 |29.09.2014 А. Славчев пред Фрог: Бунт с камъни срещу 163 бирници милионери

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads