Реклама / Ads
89| 10897 |01.10.2014 НАРОДЕН ГЛАС

E. Михайлов за Фрог: Побъркващо е! Превратаджии водят листи

.
Евгений Михайлов
Поздразних се от лъжата на Нешка Робева, от това, че с много кротък и милозлив тон тя вече 25 години ръси неистини; злоупотребява с доверието, което е натрупала като спортист, и го използва, за да служи на една лъжлива партия, заяви за Фрогнюз кинорежисьорът Евгений Михайлов.
 

Сега е поредната, тази която непрекъснато говори за „чисти ръце”, а е бъкана с „мръсни пари”, каза Михайлов.

 

В интервюто си във Фрогнюз от февруари повторих една своя по-стара теза и сега отново ще кажа – всичко това, което понастоящем се прави у нас цели изваждането ни от ЕС, от борда, инсцениране на инфлация и по този сценарий упорито се работи, припомни той. Защото очевидно има сили, на които много им се иска да се обезценят кредитите, да девалвира лева, за да може да бъдем поставени на колене и да бъде доизкупена отвън инфраструктурата на България, заяви още кинорежисьорът.

 

Ужасяващо е, че неща, които в целия цивилизован свят са абсолютно недопустими, тук, у нас минават, възмути се кинорежисьорът. Вижте, че в България се занимаваме цяла година с някакъв си Делян Пеевски, с партийни мероприятия, с банки, с шефа на политическата полиция, който всяка седмица се появява по някоя телевизия да ни чете морал 25 години след промените. В България явно всичко това става. Все още се заблуждавам, че не сме обречени. Но факта, че явен мистификатор и манипулатор като Бареков може да стане евродепутат, факта, че всички участници в майския преврат и в манипулацията и фалшификацията с Костинбродската афера водят депутатски листи като Бареков и всички останали, говори, че в България всичко това минава. То ме побърква, възмути се Михайлов. 

 

И аз съм решил, че човек не може да мълчи и каквото и да ми коства, ще се боря за правата си и в съда. Аз ще съдя Бареков за обвиненията, които той отправи към мен, и се надявам до началото на делото българският съд да започне да работи нормално, зарече се Михайлов. Той уточни, че става дума за изявлението на лидера на ББЦ Николай Бареков, направено малко след острата неделна размяна на реплики между Михайлов и Робева в ефира на НТВ. Бареков осведоми, че бил попречил на Евгений Михайлов Любомир Павлов да откраднат за себе си Киноцентъра на безценица. Човек трябва да отговоря за думите и за делата си, каза Евгений Михайлов.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 3| 10666 |30.09.2014 Проф. Никола Георгиев пред Фрог: Циганите са чужденци у нас . 4| 6408 |29.09.2014 Д-р Т. Найденов пред Фрог: Гей-парадите са издевателство върху достойнството . 9| 7051 |26.09.2014 Адв. Рангелов пред Фрог: Игрички провалиха избора на председател на ВКС . 12| 6227 |26.09.2014 Енергиен експерт пред Фрог: Вдигането на тока трябва да е с 50% и хората ще умрат

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads