Реклама / Ads
10| 4967 |01.10.2014 НОВИНИ

К. Добрев: Не предавам кауза, идея, приятели

.
Кирил Добрев
С благотворителен концерт в препълнената зала на Дома на културата в Севлиево, БСП ЛЯВА БЪЛГАРИЯ закри предизборната си кампания в града.
 
"Дойдох притеснен, защото имахте добър водач на листата в лицето на Данчо Стойков. Мислех си, че ще ви дойда в повече. Вие обаче направихте така, че нашата кампания да върви по вода", заяви в емоционално слово водачът на листата на коалиция БСП ЛЯВА БЪЛГАРИЯ Кирил Добрев пред присъстващите.

"Няма да стана севлиевец, но мога да направя така, че да се гордеете с мен. Защото аз наистина не предавам кауза, идея и приятели”, каза още Кирил Добрев и подчерта, че няма нищо по-благородно от лявото мислене и социалното виждане. “В Севлиево бленувате за реализацията на няколко големи проекта. Всеки политик ги използва като дъвка. Няма да ви ги обещавам, но знам че мога да поставя началото им”, каза още Добрев. По думите му голям е онзи политик, който може да гради мостове, а не да ги руши.

„Политиците трябва да си подадем ръце, за да живеят всички по-добре”, каза още Кирил Добрев и призна със задоволство, че листата на БСП ЛЯВА БЪЛГАРИЯ е най-добрата. "Има много неща, свързани с БСП, които критикувам. Това е кадровата политика на нашето правителство. Срамувам се от част от назначенията. Но не се срамувам от нашата социална политика. Тъй като взехме икономиката на минус, а създадохме 40 000 работни места”, каза още пред хората в Севлиево социалистът. Той бе категоричен, че неговият мандат в следващото Народно събрание ще бъде посветен на младите хора, защото иска неговите деца и всички млади хора, да изберат да останат в България. “На 5 октомври гласувайте така, че на 6 октомври да не се срамувате", призова севлиевци Кирил Добрев.

В благотворителния концерт в Севлиево, иницииран от Кирил Добрев и кандидатите за народни представители от листата на БСП ЛЯВА БЪЛГАРИЯ в област Габрово, взеха участие самодейците от ансамбъл “Развитие” при читалище “Развитие” – Севлиево, както и звездите на българската музика Невена Цонева и Мариана Попова. Събраните средства по време на концерта ще бъдат предоставени чрез БЧК на пострадалите от наводненията.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 3668 |24.09.2014 Делян Добрев: За да има инвестиции, трябва да има стабилно правителство . 3| 4249 |17.09.2014 Кирил Добрев: БСП или управляваща партия с разбиране към бизнеса, или респектираща опозиция . 2| 3966 |16.09.2014 К. Добрев: Всички политици сме длъжници към населените места, забравени от Бога

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads