Реклама / Ads
12| 5499 |01.10.2014 НОВИНИ

Миков към възрастни хора: Дължим ви уважение и признание за това, което сте направили през годините

.
Дължим ви уважение и признание за това, което вие сте направили през годините. Вашият труд е вграден в това, което днес ни заобикаля в цяла България. Активният ви живот е преминал в градеж и строителство, затова всички трябва да се отнасяме към вас с нужното уважение.
 
Това каза председателят на БСП Михаил Миков на среща с възрастни хора по случай Международния ден на възрастните хора. „В същото време ние сме ваши длъжници и БСП ЛЯВА БЪЛГАРИЯ се опитва да  даде възможност за едни по-достойни старини и повечето пъти успяваме”, добави той. Миков припомни, че в този кратък мандат от една година е имало стъпки към размразяване и връщане на индексацията на пенсиите.

„Това не стига, но е важно да бъде ясно, че доходите на хората от третата възраст трябва да се индексират ежегодно. Тези, които получават най-ниски пенсии, трябва да усещат отношението на държавата и грижата към тях и да им бъдат разпределени средства за енергийни помощи и за коледни и великденски добавки”, заяви Миков.

Председателят на БСП припомни също, че  правителството с мандата на левицата е  успяло да намали таксата за посещение при личен лекар, защото здравето е едно от най-важните неща. „Ние сме при вас, за да можете вие да обясните на другите възрастни хора, че БСП ЛЯВА БЪЛГАРИЯ е политическата сила, която в последните 25 години най-последователно и уважително се е отнасяла към тях”, каза още Миков. Той бе категоричен, че дори и най-черногледите политически опоненти на левицата не могат да го отрекат. „На тези избори, когато отидете да гласувате, си спомнете, че политиката ни по отношение на възрастните хора винаги е била последователна”, призова възрастните хора Миков.

Той добави, че е видимо, че община София държи Горна Баня в периферията на своята политика и това си личи от състоянието на поликлиниката и сградата на банята. Председателят на левицата пожела на възрастните хора най вече здраве, защото то е изключително важно. „Нека младите да се отнасят с уважение към вас, защото отношението към възрастните, е и себеуважение”, призова Михаил Миков.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 21| 8499 |30.09.2014 М. Миков: Ламбо искаше да ме праща на логопед заради „Л”-то . 8| 5167 |29.09.2014 Миков отказа поканата на Порожанов за дискусия на Закона за държавния бюджет . 41| 5419 |29.09.2014 Миков: Приоритет на БСП остават "Южен поток" и "Белене" . 19| 5544 |27.09.2014 Михаил Миков: Звучи абсурдно бюджета да се актуализира от служебния кабинет

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads