Реклама / Ads
4| 4504 |01.10.2014 НОВИНИ

Александър Ненков, ГЕРБ: Имаме потенциал за промени в проблемните сектори

.
Много е важно гражданите да гласуват активно на 5 октомври. Недопустимо е в 21 век и 25 години, откакто сме демократична държава, да говорим за купен вот. Това каза водачът на листата на ПП ГЕРБ за 23 МИР Александър Ненков, който заедно с кандидатът за народен представител Емануела Спасова проведоха среща с представители на един от водещите наземни оператори за летищно обслужване.
 
„Това, което най-много липсва на тази държава е стабилността. За по-малко от 2 години се смениха 4 правителства, което доведе до негативни послания към инвеститорите“, каза Александър Ненков. Той определи състоянието на икономиката в страната като много тежко, поради спрените евросредства за милиарди лева, както и политическата нестабилност и непрогнозируемостта в последната година и половина.
 
„Проблемите са много, те не могат да бъдат решени с безконтролно теглене на заеми или вдигане на данъци. Ключовата дума е реформа, трябват ни сериозни промени, ако искаме в държавата да има повече средства. Ние имаме желанието, имаме опит и потенциал да направим нужните промени в проблемните сектори, но за да стане това, ще ни трябва сериозна обществена подкрепа. Колкото повече апатия и бездушие има в хората, толкова повече нещата ще вървят надолу и дълго време  няма да можем да излезем от кризата“, предупреди Александър Ненков.
   
Емануела Спасова подчерта, че този път е от изключителна важност високата избирателна активност, защото ситуацията в страната е тревожна и не позволява да влизаме в цикъл от избори, защото това ще съсипе държавата.
   
В дискусията се включи и собственикът на компанията за летищно обслужване. Той подчерта, че като инвеститор в България за него политическата нестабилност оказва голямо влияние върху работата му. „Когато не знаеш какво ще се случи утре, когато нямаш сигурност, никой няма да инвестира парите си тук“, подчерта още той.
 
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3689 |26.09.2014 Ц. Михов, ГЕРБ: Вярвам, че хората оценяват това, което направихме . 3| 4344 |20.09.2014 Кандидати за народни представители от ГЕРБ: Гарантираме успешна реализация на младите хора в България . 0| 4126 |14.09.2014 Водачът на листата на ГЕРБ в 23 МИР Александър Ненков: Развитието на спорта трябва да бъде ключов приоритет за всяко отговорно управление . 0| 3752 |13.09.2014 Александър Ненков: ГЕРБ поема съществени реформи

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads