Реклама / Ads
29| 7045 |01.10.2014 НОВИНИ

Мая Манолова тропна с младежи граовско хоро

.
Атрактивната предизборна кампания на социалистите в Кюстендил продължи днес с флашмоб. Водачът на листата на коалиция БСП ЛЯВА БЪЛГАРИЯ за Кюстендил и областта Мая Манолова се включи в селското хоро заедно с младежи и граждани на Еврейския пазар в града.
 
"Благодарение на младежката организация в Кюстендил правим привлекателна, атрактивна и приятна за гражданите на нашия град кампания. Този флашмоб е част от нея и искаме чрез него да привлечем вниманието на кюстендилци, че има избори в неделя”, подчерта Манолова.

“Граовското хоро, което изпълнихме, е емблемата на нашия край, сложно хоро. То носи настроение, заряд, всички го харесват. Това е позитивен знак към хората в Кюстендилска област, че идват избори, че отиваме с усмивка, с приятелство и, че сме за честна феър-плей кампания и с призива: “Нека да спечели този, който е направил най-много за Кюстендил, а това сме ние", каза водачът на листата с номер 22 за Кюстендил и областта.

Манолова припомни, че по идеи на младежите бяха организирани игра на пейнтбол, "Битката за червената крепост", благотворително парти, на което бяха събрани пари за детска площадка в Кюстендил, провеждат се безплатни прегледи за профилактика на рак на гърдата, като вече са прегледани 1000 жени.

"Стигнахме с червения кемпер до всяко село, до всеки квартал, надяваме се до всеки човек в Кюстендилска област. Водим открита кампания и разговаряме с хората, за да чуем болката и очакванията им, да дадем отговор на въпросите, които ги вълнуват. Протестирахме в началото на нашата кампания срещу политическите уволнения и срещу реставрирането на кадри на ГЕРБ. Благодарение на масовия ни протест, политическите уволнения бяха спрени. Сега протестираме срещу увеличаването на цената на тока и се надяваме, че и този наш протест ще завърши с успех. Истинският успех ще бъде в неделя, тъй като се надявам кюстендилци да оценят коя партия е работила най-много, най- добре, най-полезно в интерес на хората", коментира водачът на листата на Коалиция БСП ЛЯВА БЪЛГАРИЯ за Кюстендил и областта, с №22 в бюлетината Мая Манолова.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 6| 4739 |27.09.2014 Продължават безплатните прегледи за рак на гърдата, дарени от Мая Манолова . 7| 3887 |15.09.2014 Манолова: Борисов не даде нищо на Кюстендил, кабинетът на Орешарски-16 млн. лв. . 3| 3942 |08.09.2014 Мая Манолова: Ако не бях водач в Кюстендил, бих гласувала във Варна

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads