Реклама / Ads
10| 17736 |11.10.2014 МИСТЕРИИ

Учени направиха опит за контакт с извънземни край с. Скалица

.
„Земята е посещавана и ще бъде посещавана от извънземни цивилизации и хората трябва да се подготвят за бъдещите официални контакти. Извънземните не идват да ни колонизират, защото ако имаха такава цел, те можеха да го направят отдавна. Ако направят нещо, то ще е за доброто на човечеството."
 
Това бе изтъкнато на конференция по въпросите на земните и извънземните феномени, състояла се в ямболското село Скалица, пише Преса.

Основният инициатор на събитието е Иван Иванов, българин, които повече от десетилетие живее в САЩ. Пред участниците - медици, физици, любители-уфолози, бизнесмени и изкушени от темата граждани - Веско Стоянов от Обединените български мрежи, които изучават НЛО в България, представи събрани материали по темата.

Представени бяха и разсекретени материали на Пентагона по въпросите за НЛО. В програмата на конференцията бе предвидено и да се направи опит за контакт с извънземен разум. В полунощ в петък срещу събота, по инструкциите на д-р Стивън Гриър, председател на програма за търсене на извънземен разум в САЩ, трима доброволци медитираха, за да се подготвят за евентуалния контакт. След това група от 20-на участници в конференцията отидоха на скалите, изпълниха всички подготвителни операции за контакта, но за съжаление опитът остана без видим резултат. Много от участниците в конференцията обаче са категорични, че опитите край скалите ще продължат и са убедени, че един ден ще установят контакт с братята ни по разум от Космоса.

Особен интерес предизвика демонстрацията на действието на група скали край селото, които имат лечебен ефект и се твърди за тях, че са специфичен енергиен източник. От години в селото се знае, че някои от скалите облекчават нервни напрежения, възстановяват силите на хората след боледуване и изтощение, помагат на страдащи от дископатия и хора с ревматични заболявания. Тъй като за повече от заболяванията е необходима поне десетдневна терапия, бяха направени демонстрации за въздействието на скалите върху кръвното налягане, което дава резултат за минути.

Четирима доброволци участваха в експеримента. Кръвното им налягане бе измерено, стойностите оповестени и те постояха по 5, 10 и 20 минути до скалите. След престоя медицинско лице отново премери налягането. То бе паднало почти пропорционално на времето на експеримента - с 5, 10 и 15 единици. За 5 минути с 5 единици по-малко бе кръвното налягане на Ваня Стоянова, а при стойности 160 на 80 преди престоя при скалите, кръвното налягане на Марина Желязкова, която остана около 20 минути, бе 120 на 80.

С магнитомер бе измерена и силата на магнитното поле до скалите, което бе с 30 до 80 процента по-високо, отколкото на метър от тях.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 5776 |17.09.2014 Чешки учени: Създадохме суперхрана . 1| 14015 |12.09.2014 Учени влязоха в тайната камера на Хеопсовата пирамида . 1| 6314 |08.09.2014 Германски учени доказаха, че има живот след смъртта . 3| 9260 |29.07.2014 Учени: Идва краят на ръкостискането

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads