Реклама / Ads
19| 19888 |14.10.2014 ЪNDERGROUND

Скандал в МВР! Докато лежи в болница със световъртеж, полицейски шеф ходи на лов

.
Йордан Каменов
Директорът на Плевенската полиция ходи на лов, докато лежи в болница. За скандала разкриха пред Фрог нюз възмутени ловци, които са от дружинката на началника Йордан Каменов и заедно обстрелват дивеча край с. Брест.
 

 В края на септември т. г. допускът до класифицирана информация на Каменов беше отнет. Информацията за това съобщи лично вътрешният министър Йордан Бакалов по една от националните телевизии. Още същия ден директорът се притеснил за поста си и легнал болен. От 30 септември се обзавел с болничен, като за 10 дни дори легнал на легло във Втора клинична база в града. Лекарите установили, че Йордан Каменов има световъртеж, който изисква специално медикаментозно лечение и супер грижи от страна на високоспециализиран екип. Въпреки сериозното заболяване меракът на полицейския директор да хване оръжието бил толкова голям, че той не издържал, скочил от болничното легло и хукнал към гората при авджиите. Пред екипа ни те разкриха, че Каменов наред се хвалел, че скоро ще може да се сдобие пак с допъск до секретна информация и ще се върне в дирекцията на бял кон. По думите му това щяло да стане благодарение на близките му контакти с висш партиен функционер на ДПС. От въпросната болница потвърдиха, че Каменов е бил при тях на лечение, но не пожелаха да кажат дали е спазвал дневния режим  и дали е напускал сградата без причина. Допълниха, обаче, че болничния на пациента свършва на 30 октомври. Категорчино заявиха, че диагнозата му е „световъртеж”.

 

В същото време полицията се къса от интриги и догадки. Всички шефове треперят какво ще се случи, дали ще останат на работа и кой ще им бъде началник. Някои от тях също са последвали примера на директора и са се разболели. Други пък са започнали да си търсят места в съседни градове-Левски и Ловеч от страх, да не ги хванат в крачка. Упорито се носи слух, че ще бъде назначен ръководен екип от столицата и работата на всички ще мине под лупа. От МВР отказаха да  коментират дали се готвят рокади.     

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 82| 31000 |04.09.2014 Скандал! Пеевски пак кадрува, спасява шефа на НАП . 16| 8424 |06.08.2014 Скандал! МВР ограничава връзката на журналисти с протестиращи . 33| 20028 |05.08.2014 Скандално разпореждане в МВР-всички шефове да подпишат заповеди за встъпване . 36| 19072 |31.07.2014 Скандал! Прокурори изнасят още досиета от КТБ

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
Реклама / Ads