Реклама / Ads
20| 5425 |20.10.2014 НОВИНИ

Дъбов : Кадиев, Добрев и Ангелов разбомбиха БСП

.
Дъбов
Считаният за сив кардинал и човек, който дърпа конците на „Позитано” Димитър Дъбов смята, че причините за катастрофалните изборни резултати на БСП са няколко и ги изборява. Той напада и богатите младоци в БСП- Георги Кадиев, Кирил Добрев и Страхил Ангелов.
 
Зам.-пердседателят на столетницата ги подрежда по следния начин- първо, излизаме от управление, което очевидно не беше оценено от избирателя като достатъчно успешно.

Второ, може би не успяхме да напаснем взаимоотношенията си с партньорите. Трето, руската тема и отношението на БСП към конфликта в Украйна – нашата позиция не беше последователна, беше нестабилна в т.ч. изразена от министри, излъчени от БСП. Четвърто, отношението ни към енергийните проекти и още серия от действия доведоха до отлив на вот, който беше дошъл при нас година и половина преди това като протестен срещу управлението на ГЕРБ.

„Трима-четирима души в продължение на няколко месеца взривяват партията, разбомбват я. Това са Кирил Добрев, Георги Кадиев и Страхил Ангелов. Атаката е в две посоки - първата е, че въпросите в БСП се решават в тесен кръг. Втората теза е, че това е едва ли не война на поколенията. И тримата, противно на своите твърдения, станаха народни представители, когато бяха по на 30 и няколко години. Двама от тях - Добрев и Кадиев, бяха на 34-35, когато станаха членове на ИБ на БСП. Защо не се задържаха, е въпрос, на който те трябва да отговорят. С този мотив може лесно да привлечеш и други недоволни и на тази база да търсиш реализация за себе си. Но те имаха шанса като представители на младото поколение във форсиран вариант да направят добра политическа реализация”, казва още Дъбов.

Той посочва и бизнесът на обявените от него за червени бизнесмени. „За Георги Кадиев е известно - той е в енергетиката. Кирил Добрев има няколко веца: ВЕЦ „Милано“ в Шуменско, в Родопите също, занимава се и с търговия на горива. Страхил Ангелов е в строителството – управлява водния сектор в Шумен, с поръчки за около милион лева. Ако трябва да търсим обединителна причина в техните реакции, тя е, че те може би се безпокоят, като останем в опозиция, дали това няма да навреди на бизнеса им. Вероятно обаче не това е истинската причина. На тях им трябва и политическа власт, трябва им позиция в ръководството на партията. Те не са доволни от избора, който направи конгресът, и това, което правят сега, е продължение на битката за председател на партията”, смята оргсекретарят на столетницата.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 55| 18756 |16.10.2014 Кирил Добрев: Не феодали, фараони има в БСП . 6| 4736 |09.10.2014 Кадиев атакува др. Дъбов и компания за интригантство и задкулисие . 15| 9329 |06.10.2014 Фрог научи: Кадиев, Янков и Лечева влизат с преференция . 3| 4396 |05.10.2014 Кирил Добрев: Нека има промяна в Габрово, гласувам за младите хора тук

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads