Реклама / Ads
18| 5039 |22.10.2014 НОВИНИ

Сестрата на Борисов: РБ да не бъдат крайни

.
Сестрата на Бойко Борисов Красимира Иванова Източник: Булфото
Правителство трябва да има, но на принципна основа, а не на всяка цена, каза пред бТВ сестрата на Бойко Борисов Красимира Иванова. Според нея брат й правилно не присъства на консултациите, защото преговорният екип е достатъчно силен. За мен лично е добре да чуя какво говорят хората на по-ниско ниво, защото от там също произлизат добри идеи. Не може само лидерите да говорят, посочи тя и обясни, че не дава съвети на Борисов.
 
На въпрос дали няма да стане министър на здравеопазването, тя посочи, че не би си и помислила това, а към поста се е устремил самият Петър Москов от Реформаторския блок. "Той е толкова напорист, толкова агресивен", коментира Иванова. Поведението на Реформаторите показва, че те се борят за постове. Съветът ми към реформаторите е да не бъдат толкова крайни, каза тя.

Когато се явих на конкурс за поста директор на болница "Шейново" именно д-р Москов постави въпроса за конфликт на интереси. Заради това не бях допусната да продължа, в същото време настоящият директор на болницата е в конфликт на интереси, посочи сестрата на лидера на ГЕРБ.

Тя отправи все пак съвет към брат си да бъде по-мнителен и да се съмнява. Подведе го добротата и вярата в хората. Доста хора го подведоха и му забиха нож в гърба - разбира се от най-близкото му обкръжение.

Има много качествени хора, много добри професионалисти. Непрекъснато слушам, че трябва да има реформа, трябва това да се случи. А според мен, след като искаш да покажеш качествата си, не казваш "трябва", а "може да се направи това по този начин" и заставаш с идеите си и професионализма си.

Не съм честитила на Бойко. За мен неговата победа ще бъде тогава, когато успее, ако успее, да направи едно принципно правителство. Тогава ще го поздравя, каза д-р Иванова.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 113| 6584 |18.10.2014 Борисов: Сидеров показа, че празнодумството е най-силната му политика . 53| 6911 |15.10.2014 Борисов: Провокация е да преговаряме с Трайчо - свален от мен министър . 22| 4381 |09.10.2014 Борисов: Не водя разговори с РБ, но да се чувстват поканени . 59| 4670 |08.10.2014 Борисов: Нови избори, ако не осигурим стабилно мнозинство

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads