Реклама / Ads
41| 6732 |23.10.2014 НОВИНИ

ГЕРБ и Патриотичният фронт са за оздравяване на КТБ

.
Валери Симеонов
Обединихме се с ГЕРБ по въпроса да се оздрави КТБ. Управителният съвет на БНБ ще бъде изслушан защо банковият надзор на БНБ четири месеца бездейства.Не може да не се стигне до оздравяване, защото там са вложения на хиляди граждани и фирми. На едно мнение сме с ГЕРБ за оздравяване на КТБ. Това политическо решение бе огласено от лидера на Патриотичния фронт Валери Симеонов в "Лице в лице", където коментира днешното споразумение с ГЕРБ.
 
С ГЕРБ сме единодушни, че трябва да се закрие Министерството на младежта и спорта. Ще има отделно  Министерство на икономиката, отделно на енергетиката и на туризма, заяви той.

Социалните помощи ще се дават само на семейства до три деца. ГЕРБ са съгласни на това, информира Валери Сименов.
 
Знаете, че имахме съвпадение  с ГЕРБ по 14 точкии различия по 4 по тяхната програма. Днес разгледахме нашата програма с 94 точки. По десет точки от тях имаме различия. Но двете страни направихме отстъпки, посочи лидерът на ПФ.

Имаме различия за мотопола на здравната каса. ГЕРБ иска една каса, ние не сме съгласни. но сме на едно мнение за АЕЦ"Белене" и Южен поток. АЕЦ ще бъде замразена, а Южен поток ще се строи при доказана полза за България, разкри още от преговорите Симеонов.

Колкото повече партии подкрепят едно такова правителство, толкова по -добре за дъжавата, това бе отговорът на лидерът на ПФ няа въпрос кое ще е по-добро правителство на ГЕРБ с АБВ или на ГЕРБ с реформаторския блок.

В училище ще се въведе дисциплина „Родолюбие“ по искане на Патриотичния фронт. Искаме да държавните дружества да се лицензират и да могат да изнасят електрическа енергия, каза още Симеонов. Няма противоречие между нас за това дали да има излъчени министрите от ПФ. Няма значение дали министър ще е Койчо или Стойчо, посочи лидерът на НФСБ. Важното е програмата да се изпълнява, а не с кого ГЕРБ ще подпише коалиционно споразумение, коментира Валери Симеонов.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 6| 4427 |23.10.2014 ГЕРБ доволни от разговора с АБВ, продължават с патриотите . 4| 5160 |23.10.2014 Калфин: Далеч сме от участие в коалиция с ГЕРБ . 2| 4850 |23.10.2014 ГЕРБ се среща с АБВ и патриотите днес . 12| 4912 |23.10.2014 Патриотите с условие към ГЕРБ - замразяване на цената на тока

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads