Реклама / Ads
5| 6566 |30.10.2014 БИЗНЕС & ТУРИЗЪМ

"Рефан България" с най-престижната европейска награда за качество в Париж

.
В Париж, в хотел Meridien Etoile на козметичната компания „Рефан България” бе присъдена Международната европейска награда за качество. На бляскавата церемония присъстваха десетки представители от дипломатическите среди, над 150 световно известни бизнесмени от 5 континента и изявени дейци на културата дошли специално за да станат свидетели на едно от най-забележителните събития за 2014 г. във френската столица. Този приз е създаден, за да отличи компаниите, които приемат глобалните постижения и качеството като основно изискване за навлизането на световните пазари.
 

Наградата се връчва ежегодно на една фирма след оспорвана селекция на компании със световен авторитет.  Европейската награда  за качество се присъжда от  Клуба на Лидерите в световната търговия  (GLOBAL TRADE LEADERS’ CLUB) след предложение от авторитетна международна комисия. Сред най-достойните бе избран носителят на Приза за 2014 година  и ТОВА Е „РЕФАН БЪЛГАРИЯ”ООД. Трудното решение за неговото връчване  се базира на информация, предоставена от над 7500  предприемачи – членове на клуба от 95 страни.

 

Получаването на Международната европейска награда за качество дава възможност за присъединяване към селектирана група фирми, които са получили признание  и бизнес престиж в сферата на своята дейност. Фирмите, спечелили тази награда добиват правото да се присъединят към елитния  Клуб на Лидерите в световната търговия. Членството в него означава принадлежност към международна организация  на водещи предприятия от 95  държави, носители на световни  награди за качество. Днес „Рефан България” е вече сред тях със заслужено  престижно признание  и неоспоримо бизнес лидерство!

 

 

Наградата бе връчена на представители на фирма“Рефан България“ООД от г-н Рикардо Росо Лопес, Генерален секретар на Клуба на Лидерите в световната търговия  (GLOBAL TRADE LEADERS’ CLUB) и от г-жа Ана Лазарова, Търговско-икономическа служба при Посолството на Република България във Франция.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 5474 |26.10.2014 "Рефан България" спонсор на световноизвестни боксьори . 8| 8059 |01.11.2013 В Русия: "Газпром се предаде на България" . 7| 8288 |28.04.2012 Йорданка Фъндъкова подкрепи детската кампания на "Рефан" . 14| 5836 |23.11.2011 Руски холдинг се прицели в "Е.ОН България"

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads