Реклама / Ads
45| 5563 |01.11.2014 НОВИНИ

Методи Андреев: Съставянето на правителство е бяла магия

.
Методи Андреев
Магията на момента е да се състави правителство.Магията е бяла. Могат да се предложат дясно-центристки решения.Решенията се получават в дебат пред всички хора. Това заяви в "На светло" по Нова телевизия депутатът от ГЕРБ Методи Андреев.
 
Виждам, че трудно ще се състави правителство. Шансовете да не се състави, са по-големи.Ако се състави, трудно ще функционира повече от година. Не знам дали ще е по-лошо, ако направим избори през февруари, включи се в разговора и Тома Биков от реформаторския блок.РБ трябва да прецени силите си, доколко ще просъществува в тази конфигурация, допълни той.

Оптимистичният вариант е да има правителство. Лошият вариант е, че ГЕРБ и РБ ще са заедно, но трябва да очакват двадесетина депутати отнякъде.Могат да дойдат от патриотичния фронт, но след няколко месеца те ще са в тотална опозиция. Вторият вариант е ДПС, но то носи смърт за политическите сили, каза още Биков.Проблемът е, че в един момент законопроектите могат да не бъдат подкрепени, допълни той.

Искам да правим реформи, да покажем какво можем да направим за хората с тези реформи и не ме интересува ДПС, разпали се Андреев.Какво означава евроатлантичека подкрепа от хора, който купуваха масово на изборите. Това ли е евроатлантизмът на ДПС?, попита той.

Проблем е, че втори месец не можем да излъчим стабилно управление. За съжаление всеки мисли за края,  посочи Биков. Можем да предложим тези пет точки, по които ГЕРБ и РБ преговарят и те да станат публично известни, изтъкна Андреев.

Правителството ще е факт на 10 ноември.ГЕРБ един, два пъти печели избори.Ако сега не направи, то един път стомна, два пъти стомна...ГЕРБ трябва да направи правителство заради реформите, убеден е Методи Андреев. Според него някои от малките партии ще подкрепят няки реформи на ГЕРБ. За пример той даде АБВ, която би подкрепила реформа на закона за МВР.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 22| 5979 |31.10.2014 М. Андреев: Срещу Искров трябва да има дело за неупражнен контрол . 20| 4477 |29.10.2014 Манолова: ДПС да оттегли Ал. Методиев, морално е . 26| 5100 |22.10.2014 М. Андреев: Въпросът с ДПС, ББЦ и Атака за правителство приключи . 18| 7129 |15.10.2014 М. Андреев: ДС направи масонски ложи за далавера

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads