Реклама / Ads
25| 8098 |20.11.2014 НАРОДЕН ГЛАС

Само във Фрог: Група "Анти Аню Ньойски" правят офицери във фейсбук

.
Аню Ангелов
Будни офицери от министерството на отраната и щаба на отбраната са замислили да направят група във фейсбук, насочена против назначението на бившия министър на отбраната Аню Ангелов за съветник на Бойко Борисов в Министерския съвет. Засега те са решили да я назоват "Анти Ньойски", научи Фрог.
 
Най-недолни са офицерите от средното поколение, които са недоволни от евентуалното въвеждане на възраст за пенсиониране на военнослужещите. Те си припомнят, че Аню Ангелове бе големият виновник за промените в пенсионирането на военните след навършване на определена възраст. Това свое виждане недолюбваният във армията генерал изразил и на среща със свои колеги на празника на Сухопътните войски тези дни.Той заявил, че един от първите му съвети щяло да бъ де тъкмо

Офицерите са недоволни  и от самото назначение на Аню Ньойски за съветник. Този, който секироса над 800 военни през 2012 г., отново се е уредил на държавна хранилка, докато уволнените се щурат немили-недраги по разни охранителни фирми и бариери.

"Не се живее без заплата", споделил Ньойски пред свои колеги.Няколко месеца след падането на кабинета на ГЕРБ, той разчитал само на пенсията си. Затова се обадил на Борисов, да му намери някое топло местенце. И премиерът откликнал на зова за помощ. Сега към максималната си пенсия като генерал той ще прибави и съветническа заплата, с което общото му възнаграждение ще нахвърля и депутатските пари. А Бойко ще може да разчита на съвети, които със сигурност ще досъсипят армията.

Ще видим какво ще го посъветва за военния бюджет през 2015 г., за закупуването на нови самолети за ВВС, за модернизацията на сухопътни войски, за пенсионирането на военните, за закриване на гарнизони и т.н. Веднъж армията вече му яде попарата. Ще видим какво ще стане сега.

Към групата във фейсбук се очаква да се включат и военнослужещи от резерва, трайно изпатили от Аню.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 13| 6240 |19.11.2014 Политолог пред Фрог: Борисов си осигурява алиби за ДПС с ПФ . 7| 5824 |18.11.2014 Проф. Даниел Вълчев: Гледаме само кой ще е началник влак . 5| 5847 |13.11.2014 Д. Бонголов пред Фрог: Бунт в затворите чрез мобилните телефони . 11| 6816 |12.11.2014 Христо Христов пред Фрог: Местан не заяви категорично, че не е бил сътрудник на ДС

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads