Реклама / Ads
13| 8221 |23.11.2014 НОВИНИ

Андрей Арнаудов: Българите сме добри в пеене и побои

.
Андрей Арнаудов Източник: Булфото
България няма кауза. Цената на тока не може да бъде кауза. Преди беше свобода и демокрация, случи се някак. След това бе членството в ЕС, и то отмина. Сега нямаме посока.
 
Това коментира продуцентът Андрей Арнаудов в предаването „На светло” по Нова телевизия.

Има случайни събития и такива, които са съвсем целенасочени, коментира другият гост в студиото - Милен Цветков. Националната кауза би могла да бъде модерна и справедлива България. Г-н Борисов изпълнява една десета от тази кауза. Модерна не означава само магистрали и метро. Нужно ни е модерно здравеопазване, образование и т.н., включват се и социалните страни на живота ни.

Национален приоритет трябва да ни е спасяването на нацията, тъй като след 50 г. няма да има българи, заяви Арнаудов. Относно дебатът за новините на турски език, той каза, че в 17 ч в делнични дни рейтингът на телевизиите е никакъв. Последната грижа са новините на турски. Някой ако си мисли, че трупа точки с подобни призиви, жестоко се лъже, добави Милен Цветков.

Национална гордост за мен ще е, когато се обадя на дъщеря ми и й кажа: „Върни се в България, защото тук е по-добре”. Всичко останало за мен са някакви мимолетни емоционални пориви, коментира темата за Кубрат Пулев Милен Цветков. Мен един боксов мач, дори и да беше спечелен, не ме навежда на национална гордост.

Беше много грозно да разкарват Крисия в парламента, в президентството, около това мнение се обединиха двамата гости. Водещата Люба Кулезич дори го определи като политическа педофилия.

Наложено е в ДНК-то на българина да пеем и да се бием, да бъдем яки. Двете най-големи достойнства на нацията ни по интересен начин съвпаднаха в един и същи ден, коментира Андрей Арнаудов.

Трябва да дадем време на политиците, нямаме друг избор в момента. Изходът за Борисов са реформите, заяви Милен Цветков. Новият Борисов му се струва по-обран образ, послужи си с театралната терминология водещият и го определи като положителна тенденция и развитие.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 4402 |21.11.2014 6% от българите с разширения на мозъчните съдове . 1| 4422 |21.11.2014 Българите са на опашката в класацията за щастие . 38| 6182 |14.11.2014 Нейнски: Българите реабилитираха Живков . 17| 9843 |01.11.2014 Професор: Българите по света са цели 22 милиона

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads