Реклама / Ads
3| 4858 |26.11.2014 НОВИНИ

Антония Първанова: Не съм получавала пари от Цветан Василев, ще съдя клеветниците

.
Антония Първанова
По повод казаното от г-жа Маргарита Михнева на 26 ноември в сутрешния блок на Би Ти Ви в интервю с водещия Антон Хекимян, категорично заявявам, че нито едно от нейните твърдения не отговаря на истината.
 

Нито ми е предлагана, каквато и да е парична сума, нито съм искала, нито съм получавала такава. Не е искано от мен и нямам медийни участия, в които да съм изразявала подкрепа за КТБ или за г-н Цветан Василев.

 

Точно обратното. Позицията ми за КТБ е изразена на 15 юли т.г.официално чрез сайта на ПП НДСВ и разпространена до всички медии: “Позиция на НДСВ за ситуацията с КТБ: Настояваме обществото да не бъде залъгвано с полуистини“. В нея се казва:“Настояваме за поемане на отговорност - политическа, обществена, наказателна или административна от извършителите, помагачите, вдъхновителите и разпространителите на поредната гавра с търпението и толерантността на българските граждани!“

 

Не е искано от мен включването при каквито и да е условия на НДСВ в коалиция ББЦ и провеждането на преговори с г-н Бареков. Официалната ми позиция, обявена на 17 август е: „НДСВ няма да участва в безпринципни политически коалиции“. Позицията е публикувана на сайта на ПП НДСВ и разпространена до всички медии. В нея се казва следното: “НДСВ няма да участва в безпринципни коалиции, чиято цел е влизане във властта на всяка цена, в това число и в резултат на нечисти, задкулисни политически договорки“.

 

Отказвам да бъда въвличана в режисирани активни мероприятия, в това число и чрез „бомбастични, журналистически разкрития“.

 

Днес, 26 ноември 2014 г. в Сутрешния блок на Би Ти Ви, въпреки че бях на телефона по молба на продуцента на предаването и очаквах включване, за да заявя веднага моята позиция и да се защитя, такава възможност не ми беше дадена.

 

България е правова държава, член на Европейския съюз и възнамерявам да защитя правата си по съдебен ред.

 

Д-р Антония Първанова,

 

Председател на ПП НДСВ

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 35| 5349 |18.05.2014 Първанова:Българските листи за евровота са кухи . 13| 6862 |03.02.2014 Антония Първанова: С бюлетините да се дават и ваучери на хората . 35| 6763 |23.12.2013 Тъй рече Първанова: НДСВ сме истинските реформатори в България . 12| 7607 |16.10.2013 Любка Качакова и Антония Първанова в битката за лидер на НДСВ

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads