Реклама / Ads
0| 13041 |29.09.2008 __

Гореща фотосесия даде старт на новата кампания на водка ФЛИРТ

.
Биляна Йотовска засне уникални кадри за водещата марка. Тя призна, че с удоволствие е позирала цял ден, а водка ФЛИРТ затвърди лидерските си позици на най- провокативната и секси марка.
 



Под мотото „Игри за напреднали” водка ФЛИРТ направи главозамайваща фотосесия за „много напреднали”. Главно действащо лице в горещите снимки бе момичето от корицата на MAXIM за м. Юли – Биляна Йотовска.
519x345.jpg

Спиращата дъха Биляна призна, че с удоволствие е позирала цял ден, за да бъдат увековечени зашеметяващите кадри. А и как иначе – заобиколена от красиви, горещи мъже, под звуците на нежна, еротична музика и под вещото ръководство на един от водещите фотографи в страната, обстановката бе нажежена до червено, уловена и запечатана в еротичните фотоси. От компанията-производител уверяват, че почитателите на любимата водка ФЛИРТ много скоро ще станат свидетели на сексапилните рекламни кадри.
С началото на новата си кампания ФЛИРТ за пореден път затвърждава лидерските си позиции и имиджа си на най-провокативната, секси и страстна марка на пазара. „Младите хора, които всъщност са нашите консуматори, обичат разнообразието, динамиката и случващото се в ежедневието да им бъде поднесено по възможно най-интересния и интригуващ начин. А за това, което не им се е случвало – водка ФЛИРТ винаги има една идея в аванс за тях.” Именно такава обещава да бъде и новата кампания на ФЛИРТ.
Добрите новини при любимата водка не спират дотук. В началото на лятото ФЛИРТ бе удостоен с почетния СРЕБЪРЕН медал от INTERNATIONAL WINE AND SPIRIT COMPETITION 2008. Състезанието се провежда по време на ежегодното изложение в Лондон, в което взимат участие производители на вина и високоалкохолни напитки от цял свят. Наградата бе поредното доказателство за неизменно доброто качество на водка ФЛИРТ и комплимент за нейните почитатели.iwsc-2008-silver-medal-flirt-vodka.jpg
 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 5294 |28.09.2008 Разкриването на мистерията около синьото хапче . 0| 8983 |05.09.2008 Първото грозде вече е във "Винпром Пещера" . 0| 3938 |21.08.2008 Шефката на Слънчев бряг празнува рожден ден днес . 0| 7338 |19.08.2008 Галена премери най- напращялата хубавица в лятна България

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads