Реклама / Ads
40| 5785 |17.12.2014 НОВИНИ

Мешерето за Фрог: България е най-смотаната държава и политиците са ни такива!

.
Христо Младенов
България е най-смотаната държава в света. И политиците ни са такива. Само глад и безработица. Нека първо политиците да се видят какво правят, а не да нагнетяват напрежението за ромите. Това каза пред Фрог нюз председателят на ромското мешере Христо Младенов. По-рано днес съпредседателят на ПФ Валери Симеонов заяви в парламента, че голяма част от циганския етнос живее извън всички закони, а раждането на децата се е превърнал в доходоносен бизнес.
 

Сиромашията докара циганите до това дередже. И какво ми се правят политиците на много разбиращи, след като са докарали народа си до просешка тояга. Ако не могат да оправят нещата, да си взимат шапките и да си ходят от Народното събрание. Има ли смисъл с една пияница, която е набила медицинската сестра, да се вдигне цяла Европа?! Нека първо политиците да се видят какво правят! Оставиха хората без работа, нямат никаква социална политика. Нищо нямат. И хората издивяха. Кака можеш да влезеш в мазето на комшията и да вземеш бурканите? Еми да си нахраниш децата, то е ясно. Представете си същите тези политици докъде докараха страната.

 

В България няма и 4 милиона народ. Всичко напусна държавата. Сега нали уж управляващите се виждат с ромски лидери. На мен никой не ми се е обаждал. Те канят такива лидери, които са лидери само на техните семейства. Нека да извикат истинските лидери, пък тогава ще видим какъв ще бъде дебата. НПО-та ми викат, някакъв си там, който гледа да вземе 20 лв. и да мине деня. Това ли са лидерите?!, възмути се Младенов.

Той обясни, че в момента обикаля България. Над 90 % от ромската общност нямат работа. Няма какво да ядат. В гетото в Казанлък има един чувал с картофи и един чувал царевица. Представете си, че това е в България, в европейска държава, в 21-ви век. Болно ми е, че децата няма какво да ядат. Всеки гледа да се прави, че е голям политик. Нека един от тях да излезе срещу мен, да видим кой от двама ни ще намери работа на 5000 човека. По места хората-българи и цигани се разбират.

 

Съгласен съм, ако има работа и циганите на ходят, да се наказват най-сурово. Как с помощи от 20-30 лв. да нахраниш семейство с 6 човека. Какъв ток ще платиш, каква вода? Тези хора са наказани не от Бога, а от Дявола. Ромите не са виновен, че са се родили такива. Много циганчета напуснаха държавата и виждам какви къщи са си направили. Културата, възпитанието им е по-различно.

 

Децата им учат в престижни училища. Виждате, че щом имат възможност, се оправят без проблем. Е как в чужбина става, а тук не?! А тук, нали виждате - появиха се едни млади момчета в ромската махала в Пазарджик. Раздават по 300 лв. и карат мъжете да си пускат бради , а жените да слагат забрадки. Еми ще слагат, щом някой им дава пари. Слава Богу, че още няма циганин терорист. Ще му сложат една раница на гърба, ще му кажат за 1000 лв. да я предаде в София на някой и ще натиснат копчето, без дори да знае. И бъдете сигурни, че той ще занесе тази раница за тези пари. После ще се питаме кой е виновен.

 

Бойко Борисов да вземе да командва парада, иначе няма оправия. Да се ходи на избори и да вземе властта. Като командва един, нещата ще потръгнат. Аз съм българин, не турчин, китаец и т.- н. И обичам родината си, патриот съм и няма да се променя, каза още председателят на ромския съд.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 17| 6000 |17.12.2014 Р. Гечев пред Фрог: ГЕРБ изгониха шефа на Сметната палата от НС . 31| 4831 |17.12.2014 Симеонов: България е пред етническа криза. Местан недоволен . 14| 4045 |16.12.2014 Кунева иска ревизия на "Южен поток България" . 19| 5606 |16.12.2014 Ваньо Танов пред Фрог: Имаше ефект на изненада при влизане в цигарените фабрики

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads