Реклама / Ads
5| 5617 |17.12.2014 НАРОДЕН ГЛАС

Бреее! Патриотите обявиха Петър Москов за герой на България

.
Петър Москов
"За по-малко от 20 дни обществото стана свидетел на няколко брутални акта, извършени от циганския етнос над малолетни и лекари. Един достоен български министър Петър Москов се изправи срещу това. Беше заклеймен от наглите.. спестявам, от ДПС". Това заяви лидерът на НФСБ и съпредседател на Патриотичния фронт Валери Симеонов.
 
"Голяма част от циганския етнос живее извън правилата, законите не важат, данъците и таксите не важат, имат само права, но не и задължения. Кражбата и грабежът са начин за препитание, нарушаването на закона норма на поведение, раждането на деца доходоносен бизнес за сметка на държавата. Възпитават децата да просят и да бъдат трафиканти на наркотици. Изправени сме пред етническа криза. Светът на бедните, но плащащи своите сметки пенсионери срещу ромите, пияни след поредното получаване на помощи", каза още Симеонов.

Според лидера на НФСБ основната причина за това част от циганския етнос да се превърне в рушител е фактът, че ДПС узрупира правото на единствен представител на циганския етнос. Той припомни, че през 2005 г. Ахмед Доган обещал на ромите в Столипиново, че няма да плащат ток ако гласуват за ДПС.

"Българското общество и държава са изправени пред сериозен проблем. Законът трябва да бъде еднакъв за всички. Какви са причините част от циганския етнос да се превърне рушител. Нагли, озверели, човекоподобни. Даваме майчински помощи за жени с инстинкти на мургави кучки", заяви Симеонов. "ДПС пропагандира истерична омраза към българския етнос", каза още Симеонов. Той определи ДПС като "най-злокобното творение на т.нар. преход".

И припомни, че движението е започнало предизборната си кампания със среща с турския президент Реджеп Ердоган, който наскоро е зявил, че Европа трябва да си гледа работата.

"Защо позволихте на един депутат да отправя ксенофобски генерализирани обвинения срещу цял един етнос. В България за отделни престъпления отговорност носят конкретните извършители. Никой в парламента на европейска България не може да обижда цял един етнос и държавен глава на суверенна държава, с която сме в приятелски взаимотношения. Дали тези обидни квалидикации по отношение на президента на Република Турция са позиция и на премиера". С тези думи лидерът на ДПС се обърна към шефа на НС Цецка Цачева. Малко след това Симеонов подчерта, че е говорил само за част от етноса, а не за целия етнос.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 11| 9652 |17.12.2014 Открито писмо до прокурор Иван Гешов . 11| 4929 |16.12.2014 Каролев захапа шефа на КНСБ и във Фейсбук . 31| 10991 |16.12.2014 Соросоидите се хванаха гуша за гуша заради Москов . 14| 5268 |16.12.2014 Манолова: Има съдии с икономически и политически зависимости

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads