Реклама / Ads
23| 4691 |21.12.2014 НОВИНИ

Бареков: Оказват натиск върху депутати, за да се прикрие коалцията ГЕРБ-ДПС

.
Николай Бареков
Не съм се отказал от партията си. Тази група хора влезе заради мен в НС. Това, което правя е отчаян жест и бих се отказал и от 6-те депутати на БДЦ, ако те нарушат съвестта, която им е дадена от избирателите. Това каза ледерът на ББЦ Николай Бареков по Нова телевизия.
 

 Никой от нашите депутати не е гласувал да се върне Цветанов в пълния си блясък. ГЕРБ използваха РБ. Беше указан натиск върху депутатите от  БДЦ, за да се прикрие срамната коалция между ГЕРБ и ДПС. На висок тон говорих с  с част от депутатите. Натискът върху тях се оказва от най-високо място. Достатъчно удари получих през тази година. Ако желае, тази група може да седне на масата на управляващите, ако желае може да бъде в опозиция. Съвестта ни се дава от избирателите. Тези хора от БДЦ попаднаха в парламента благодарение на моя дебат с народа. Който от тези депутати, влязъл с моя образ, оттук насетне гласува с ГЕРБ и ДПС , той се е продал. Нашите избиратели продължават да не харесват ГЕРБ и ДПС. Това правителство открадна пенсиите ни. От тук натък няма кой да контролира БДЦ. РБ е сбирщина от всякакви хора.

Пенсионните фондове са пред срутване. И това, което стана с КТБ е прелюдие към голямата сцена. Защо Лукарски не излезе да коментира като виден икономист сега?! Смятам , че през 2015 година трябва да мислим за създаване на Опозиционен блок. Няма значение дали си ляв или десен. Тези, които мислят различно, можем да се обединим, защото в момента сме жалки. Ние сме смешни. Бареков в момента е извън политиката. Моделът КОЙ беше олицетворен от едно лице, което седеше преди мен/ Борислав Горанов/. Моделът КОЙ е коалиция между ГЕРБ и ДПС, скрепен от коалиция с РБ. Превърнал съм се в единствената опзиция като Радан Кънев. Да се откажеш от собствените си деца е тежък жест. Още не съм се отказал от моята парламентарна група.Стоя зад всеки от тези хора, ако се съобразяват с вота на нашите избиратели, заключи евродепутатът.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 3| 7186 |08.12.2014 Свидетел срещу „Килърите”: Опитаха да ме убият, има натиск и върху хора, работили по делото . 11| 4250 |05.12.2014 Миков: Барозу натискаше Орешарски за "Южен поток" . 27| 4243 |05.12.2014 Бареков: Трябва ни ново правителство и нова коалиция . 1| 4848 |02.12.2014 Днес показват новите винетки

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads