Реклама / Ads
12| 4846 |21.12.2014 НОВИНИ

Стефан Данаилов: Искам да сънувам Мария

.
Стефан Данаилов
Най-добре ми е вкъщи на дивана. Абсолютна самоизолация, да съм сам. Нямам необходимост от това да разговарям“, каза Ламбо. Той сподели още, че не е сънувал покойната си съпруга Мария. „За съжаление, не мога да я сънувам. Сънуват я всякакви познати – млада, по-стара. Аз не мога. Иска ми се“, каза със съжаление той. Но пък негова позната я сънувала и Мария й предала съобщение: „Кажи на Ламбо, че съм с него“. „Вярвам, че иска да ми помогне и тя. Един от ангелите...
 

Това каза актьорът Стефан Данаилов по БиТиВи. Той призна, че бил подготвен психически, че срещата му с неговите ученици ще бъде много драматична. „Аз пийнах няколко хапчета за нерви, по-силни, защото очаквах, че ще е емоционална среща. Но не очаквах, че ще го докарам на рев“, сподели той в предаването „120 минути“ по bTV.Мастера, както го наричат неговите ученици, е много горд, че на срещата дошли около 120 негови възпитаници, заедно с децата си – около 40. „И нито едно мое“, уточни той.

 

Ламбо призна, че роднините му забелязват промяна у него. „Станах кротък. Факт е. Много съм се променил в последните години. Още такива наблюдения върху мен имаше и Мария“, разказа той.

 

Актьорът още не може да се съвземе от изпитанията, които преживя тази година – лечението на заболяването лимфом и смъртта на съпругата му Мария. „От липсата на имунна система непрекъснато някаква болежка ме наляга. Няма ден, в който да стана и да тръгна – кръста ще ме заболи, рамо, око“, каза той и допълни, че не се е оплаквал много на близките си, за да не ги тревожи.

 

Той посочи, че с майката на извънбрачния си син – Ирен Кривошиева, няма за какво да се разправят и да си прощават. С Владимир се е срещнал няколко пъти, когато той бил в България за месец и половина. „Сега е във фазата на смирението“, каза Данаилов. 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 6| 6012 |09.12.2014 О. Стефанов: ДАНС няма и едно дело с присъди за 7 г. . 11| 4059 |05.12.2014 Борисов: Не искам да „клепам с уши” като Орешарски . 4| 4081 |04.12.2014 Борисов: Искам от ЕК да ми каже „да” или „не” по темата „Южен поток” . 21| 5523 |19.11.2014 Симеонов: Не искаме да събаряме правителството в началото на зимата

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads