Реклама / Ads
64| 9781 |26.01.2015 ГЛАСЪТ

Кой е СИРИЗА у нас?!

.
Много спешно българите трябва да намерят своята СИРИЗА. Една политическа сила, която се държи смело. Направо плашещо. СИРИЗА у нас трябва да е АБВ. Логиката го показва - ако ПАСОК са БСП, то АБВ трябва да излязат с една силна лява позиция, спореща с Европа по всички въпроси.
 
ПАСОК и БСП умират, те са партии на левия капитализъм и са идеологически кошмар. Новите леви са изключително нужни, дори да не ги харесвате - без тях колата на политиката рухва.

АБВ като СИРИЗА трябва да излязат от мантрата на подмятанията, че са руски проект. Трябва да обосноват един прост ясен български проект. В който руснаците са партньори, а не рекетирани мечки. Помислете върху това, дори и да не сте съгласни.

Кой е Ципрас у нас?
Трябва ни млад човек без вратовръзка. И без обвързаност със старите леви.
У нас човекът, който най-добре обосновава левия проект от новото поколение е Петър Волгин. Не съм се разбирал често с него, но за лявото трябва ново лице, което излиза от говоренето на първичните партийни организации. Макар че след България без цензура - 40 годишните трябва жестоко да внимават къде стъпват.

С какво успя СИРИЗА?
СИРИЗА твърди, че Гърция няма да оцелее с плана на Европа за нея.
А на нас неистово ни трябва партия или човек, който да обясни на европейците, че, ако в Гърция се очаква криза, то в България идва хуманитарна катастрофа. И това няма да е лъжа.

Трябва ни човек и партия със сърце. Хора, които не са съгласни. Трябва да ни представлява човек с характер. Трябва да се търси такава идея. Да се търси сред тези, които познаваме или да се създава нов проект. Българите харесват СИРИЗА. Тя е като чуждо божество, което се надяваме да помогне и на нашето племе. СИРИЗА рекетира ЕС в свой интерес. Това, което България не направи с енергийните си проекти. И не го направи, защото българите не успяха да упълномощят нито партия за това, нито лице.

Коe  не е СИРИЗА?
СИРИЗА е обратното на ДПС, които мятат гръмотевиците на "евроатлантизма" и плашат гаргите. Сякаш някой ще ни накаже, глоби и изгони, ако не вървим по гайдата на една малка партия, експлоатиращата едно голямо малцинство.

Какво казва СИРИЗА?
Нищо не казва една партия и един резултат. Гърците ви казват - правилата се пишат от нас. Иначе не съществуваме.

Мартин Карбовски
Lentata.com
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 61| 8501 |25.01.2015 Западът използва и миналото, за да накаже Кремъл . 19| 12829 |23.01.2015 Кабинетът посегна на най-милото на #Кой - далаверата с медиите . 41| 8940 |23.01.2015 Мнението на Борисов за дамите - като дамските превръзки . 26| 10595 |20.01.2015 Свободното слово между #КОЙ и "Америка за България"

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads