Реклама / Ads
51| 18591 |29.01.2015 ПОЛИТИКА

Магистрати и политици през задния вход на Пеевски

.
Делян Пеевски
Трима висши прокурори са се срещали поне десет пъти с депутата от ДПС Делян Пеевски в считания за негов х-л "Берлин" в столичния кв. "Бояна". Още поне петима известни политици също са прескачали инкогнито на тайна сгледа с определяния като лице на модела #Кой депутат.
 
Това съобщи за Фрог нюз човек от персонала в сградата, сочена за щаб на Пеевски. Със служебното Ауди A 8 пристигал в потайна доба до тайния вход и един от основните министри в кабинета "Борисов 2". След една такава визита стартирала кампанията на "Булгартабак" срещу контрабадата и нелегалните цигари, подкрепена от Министерство на финансите и агенция "Митници", твърди същият източник.

Тайният вход на хотела осигурявал незабележим достъп до сградата и специалната изолирана зала, където се провеждали разговорите. В същото време специална техника заглушавала всички телефони в радиус от 200 метра. Частен кечър е обикалял да засича дали има опити за подслушване на сбирките или пък да записва разговори на определени хора, включително и журналисти. Най-често обаче са записвани самите поверителни разговори, които после влизали в специална картотека, с която домакинът много се гордеел.

Коридорът, по който важните персони отивали на отчет и за указания при Пеевски

 

Твърди се, че през тайния вход са преминавали главен прокурор (многократно), върховни съдии, както и ръководители на големи магистратски структури. Чести гости са били министри, включително на МВР и на финансите. По времето на кабинета "Орешарски" тук беше истинска манифестация от политици и баровци. Идвали са и шефове на ФК "Левски". Често са се чували караници и гръмогласни нападки, твърди източникът ни. Според него от един месец Пеевски бил разпоредил да се откажат всички предварителни заявки, включително сватби и други банкети. Персоналът бил заставен да действа като при военно положение, налагали се глоби и наказания, включително уволнение.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 31| 5991 |20.01.2015 Борисов: Пошегувах се за жена-президент /обновена/ . 42| 6738 |16.01.2015 ДПС стартира президентската кампания на Б. Борисов . 7| 4745 |12.01.2015 Политолог: Драми и караници в парламента през 2015 г. . 16| 7254 |03.01.2015 П. Симеонов: Политици без ехо в Съдебна република България*

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads