Реклама / Ads
21| 11606 |31.01.2015 НОВИНИ

Дейли мейл: Дъщерята на Путин върти салта по акробатичен рокендрол

.
Екатерина с партньора си
Тайната дъщеря на президента на Русия Владимир Путин е състезател по акробатичен рокендрол. Това съобщи „Дейли мейл“, позовавайки се на руски журналист. Спред него Екатерина Тихонова не само спортува. Тя е и бизнесдама и учен.
 

Смята се, че Катя е една от двете дъщери на Путин, които досега са били много загадъчни фигури в Русия. Тя е най-малкото дете на президента, но използва фамилията на майка си. Твърди се, че Тихонова има няколко лица. Представя се като дъщеря на бивш шеф от КГБ. В листата за състезатели  е написала, че е родена на 31 август 1986 г., точно когато се е пръкнало и отрочето на бъдещия президент.  Средното й име е Владимирова.  Нейните снимки в интернет предизвикали силен интерес, пише изданието.  Последно Екатерина се появила публично на икономическия форум в Давос, заедно с други  руски бизнесмени.

 

Освен това тя е един от членовете на борда на университета в Москва, директор е на националната агенция за интелектуална собственост и един от шефовете на фирма „Инопрактика“, която отговаря за строителството на нов завод в Силициевата долина.  Катя се състезава в най-високия крас „А“ в акробатичния рокендрол. Това означава, че тя прави двойни салта, винтове и други сложни фигури, които изискавт сециална подготовка.

 

Проучване на Фрогнюз показва, че у нас този труден и изключително атрактивен спорт също се развива през годиниите. Той не е толкова популярен, както в Русия и Европа-Франция, Германия, Швейцари, Полша и Унгария. Любопитното е,  че братът на бившия външен министър Кристиан Вигенин –Мариан, също е бил състезател. С него са се занимавали още Владо Карамазов и Иван от „Сблъсък“, докато учили в НАТФИЗ. Оказва се, че синовете на актьора Веселин Ранков-Николай и Стефан, също са били запалени по акорбатичния рокендрол.

 

Вижте едно от изпълненията на Екатерина.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 2| 5490 |01.01.2015 "Дейли експрес" и 10 интересни факта за 2015 г. . 1| 6418 |30.09.2014 Дъщерята на Кейт и Уилям ще се казва Елизабет-Даяна . 0| 5873 |19.09.2014 Утре погребват дъщерята на Бисер Киров . 7| 5460 |05.05.2014 Сюрприз! Дъщерята на Джек Лондон акостира в Бургас?

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads