Реклама / Ads
2| 6757 |24.02.2015 ФАБРИКА ЗА КЛЮКИ

Ана Баракова паркира поршето си в МОЛ ?

.
Поршето в МОЛ-а Източник: Клуб "Z"
Черно "Порше Кайен" отдавна привлича погледите в столичния мол "Парадайз" в кв. "Хладилника". Любопитното е, че на предното му стъкло се мъдри парламентарен стикер с името на проiловутата депутатка Ана Баракова.
 
Поршето привлича погледите по няколко причини: а) стои там всекидневно и кажи-речи целодневно; b) паркиран е на забранено място, извън определените паркоместа и...; с) на предното му стъкло се мъдри парламентарен стикер на името на независимата депутатка Ана Баракова.

Две неща обаче са ясни: автомобилът не е собственост на парламента, но пък стикерът е собственост на народната избраничка. Той се издава поименно и депутатите нямат право да го преотстъпват за ползване на когото и да е било, пише Клуб "Z".

Въпросният стикер не би трябвало да носи никакви по-специални права на собственика му, тъй като по правило важи само за паркинга пред парламента.

Баракова не е единствената дама от 43-ото Народно събрание, която използва по странен начин депутатския си стикер.
Ана Баракова

Миналата седмица зрител на бТВ алармира за автомобил, "кацнал" върху тротоара в близост до жилищна кооперация в София. На предното стъкло на автомобила - отново имаше стикер, издаден от парламента на името на народната избраничка от "Атака" - Миглена Александрова.

В парламента репортер на телевизията попита Александрова, която е и член на транспортната комисия, редно ли е да се спира по тротоарите. Депутатката на Волен Сидеров отговори надълго и нашироко колко е противозаконно и как дори и депутати нарушавали законите, смятайки че парламентарните стикери на предните стъкла са достатъчен мотив.

В този момент репортерката показва снимката на неправилно паркирания на тротоара може би от самата Александрова автомобил. Депутатката в началото каза, че не го разпознава. После призна, че в партията ползват такива служебни коли, но тя не карала нито една от тях.

Александрова не можа да отговори как лично издаденият само на нея депутатски стикер се е озовал на предното стъкло и още веднъж отрече тя да е нарушителят.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 10| 6946 |24.02.2015 Шамара стана тираджия зад Океана . 3| 7038 |22.02.2015 Фънки журира в "Като две капки вода" . 18| 8025 |21.02.2015 Две сватби стяга Мая Манолова . 0| 7514 |20.02.2015 Александра Тюркмен на Петрушка бал

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads