Реклама / Ads
23| 9173 |27.02.2015 ПОЛИТИКА

Дончева: Има задкулисни договорки между Първанов и Борисов

.
Татяна Дончева
Решението да се гласува за дълга е взето със знанието на Първанов и Румен Петков, бъдете сигурни. Другото е театър. Това каза лидерката на "Движение 21", коментирайки по Нова телевизия оставката на Георги Първанов. Според нея тя е 50% театър.
 
"Вижте как обяви Георги Първанов оставката си - рано сутринта, когато хората са чули какво говори между банята, миенето на зъбите и телевизията", каза Дончева в сутрешния блок на Нова телевизия. Според Дончева има задкулисни договорки с премиера Бойко Борисов и условия, които са поставили АБВ и вероятно са били изпълнени.

Българското общество се опасява от правилността на решението да бъдат изтеглени 16 млрд. лв дълг, прекомпозирането на партиите плаши хората, каза Дончева. Възможни са скрити условия за решението на АБВ да подкрепи дълга, категорична е тя. Отношенията на Калфин, Първанов и Петков са дългогодишни. Познавам стила им на работа. Първанов и Петков са политици играчи, манипулатори. Групата на АБВ има фигури, но не се виждат от масата. Впечатлението е, че има хаос, коментира положението около партията Татяна Дончева. Петков и Първанов играят сложна игра, не я представят пред публиката. Казаха, че няма да подкрепят дълга, но всякакви скрити неща се разясняват зад кадър, каза още Дончева.

Тя коментира и поведението на  поведението на финансовия министър Владислав Горанов.  Той няма никакви аргументи, а ходи от студио на студио, отправяйки нападаки. Как ще планирате дефицити? Разумното поведение на българската държава трябва да е във влагането на пари в инвестиционна програма. Парите от дълга са за да си осигурят и похарчат в дребни, нищожни инфраструктурни проекти или да се скрият под пясъка. Дребните харчове водят до изтичане на пари, обвини Дончева.

Смятам, че следващият български президент трябва да бъде избран без ДПС, но те ще направят всичко възможно, за да участват в избирането му. ДПС не е никаква партия за права и свободи, а е партия за права и свободи на подобна олигархична власт. Държавата трябва да се обедини срещу това, категорична е Дончева. Татяна Дончева е категорична, че няма да се кандидатира за кмет на София.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 23| 8142 |08.01.2015 Дончева: Йовчев и Писанчев са абсолютно неподготвени . 35| 10629 |03.01.2015 Татяна Дончева: Ще стана прима балерина, ако се гласува за Бареков . 19| 7933 |02.09.2014 Дончева: КТБ е ангажимент на "Движение 21" . 11| 9565 |31.07.2014 Дончева: Кукловоди инспирираха конфликта КТБ

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads