Реклама / Ads
20| 19658 |02.03.2015 НОВИНИ

Българка патентова лекарство срещу рака

.
Основната съставка на лекарството е чесънът
Българката Наташа Вълкова патентова лек срещу рака. Продуктът вече е преминал през тестове върху пациенти в Националната онкологична болница в София. Изследванията показват, че след употребата му при пациентите се наблюдава намаляване на раковите клетки в организма, както и отстраняване на негативния ефект от химио- и лъчетерапията. Става дума за изцяло натурален продукт.
 

Основната му съставка е спиртен извлек от суров чесън. Към него са добавени маточина, джоджен, босилек, мащерка и живовляк. Екстрактът не преминава през химична или термична обработка – по този начин се запазват всички полезни съставки на продуктите. Изследванията показват, че сиропът от чесън помага в борбата с рака, като повишава количеството на лимфоцитите – естествените клетки-убийци на онкологичните заболявания.

 

“Чесънът е вълшебно растение, той просто е даден от природата, за да покаже на човека, че има нещо малко нещо неугледно, което притежава огромна сила”, казва Наташа Вълкова пред БНТ.  За изработката на 100 мл сироп са необходими повече от половин килограм суров чесън. Продуктът вече се произвежда в малка фабрика край Радомир с капацитет около 1000 шишенца месечно.

 

 Всичко за Вълкова започва през 2002 година, когато й поставят диагнозата саркома или злокачествен рак на мускулите. Лекарите й дават не повече от 2 години живот, въпреки това й назначават химио- и лъчетерапия.

“Аз изпаднах в шок, определено не ми се умираше, започнах да чета денонощно, да търся някакви алтернативни начини и така случайно попаднах на редица научни изследвания, че суровият чесън успешно лекува много видове рак” , разказва Вълкова.

 

Тъй като тя е доктор на науките и дълги години е изучавала микробиология, решава да прави експерименти с чесъна за собствена употреба. След десетки опити създава еликсира на живота. Започва да пие по 100 милилитра от екстракта, а резултатите не закъсняват. “Използвах го по време на цялата лъчетерапия и на химиотерапията, даже по време на лъчетерапията прекъснах болничния си лист и се върнах на работа, а в обедната почивка ходех да ми правят лъчетерапията”, разказва Наташа Вълкова. Тя смята, че под влиянието на сока от чесън, метастазите в организма й спират да се размножават. А през следващите 2 години разсейките на рака изчезват напълно – това показват медицинските й изследвания. Тогава онкологът на Наташа й предлага да помогне и на други хора с изобретението си, като започне да го произвежда за масова употреба.

 

“Прецизирахме възможностите за промишлено производство, прецизирахме рецептите, дозировките, така че да може продуктът да се произвежда”, разказва в заключение тя.

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 4921 |02.03.2015 Прегазиха българка на пешеходна пътека в Италия . 43| 33999 |21.02.2015 Юначна българка повали световния секс-рекорд . 3| 6232 |29.01.2015 Трагедия! Българка загина от радост на о-в Ибиса . 3| 4777 |14.01.2015 17-годишна българка загина при катастрофа в САЩ

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads