Реклама / Ads
7| 5686 |05.03.2015 НОВИНИ

Адв. Хаджигенов: Прокуратурата е репресивна машина

.
Източник: Булфото
Оставката на Веселин Вучков е логична. Нищо не е направил до момента, е мнението на адвокат Николай Хаджигенов. Работата на министъра, по думите му, не е да се опитва, а реално да прави реформи, коментира той в сутрешния блок на ТВ7. Според Маргарита Михнева това е безспорен трус в държавата.
 
Двамата гости коментираха и сигналите срещу Пеевски, Бареков и Ченалова и работата на прокуратурата. И докато Михнева се опитваше всячески да се подмазва на държавоното обвинение, юристът Хаджигенов изреждаше факти за негови провали и умишлени действия срещу граждани на страната за тяхнаа позиция.
Прокуратурата се използва като тояга срещу гражданите. Извършват се акции срещу фирми на Цветан Василев и банката му, при това незаконни, а срещу Делян Пеевски нищо. Започват се проверки срещу Протестна мрежа, което е чиста репресия, защото изразява гражданска позиция и е подала сигнали срещу Пеевски. Това не е нормално, това е отвратително, категоричен е адв. Хаджигенов.

За да се образува каквото и да било от прокуратурата трябва да има достатъчно данни, коментира Хаджигенов. Според Маргарита Михнева „Протестна мрежа“ трябва да бъдат разследвани. Тя влезе в спор с адвокат Хаджигенов за доходите на „Протестна мрежа“. Само говоренето помага, за да няма скрито-покрито, каза журналистката.

Каква е разликата между Баракова и Барекова – една буква ги дели. Бареков съсипа цяла телевизия, посочи Михнева. Аз съм гледала официални документи, коментира още тя. Според нея главният прокурор трябва да му поиска имунитета, тъй като той, по думите й, чрез една лъжа е влязъл в европарламента. Всеки трябва да бъде разследван в България, ако прокуратурата реши, каза Михнева. По думите й за Бареков в най-скоро време ще излезе всичко.
Тя обаче не обели и дума за лъжите, които избълва по адрес на журналисти и политици, за които развяваше фаливи документи, че са взимали пари от КТБ. Дори не посмя да спомене имена, защото знае, че ще бъде осъдена за клевети.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 10| 6800 |02.03.2015 Николай Хаджигенов: Медицинсаката марихунана трябва да се разреши . 13| 7003 |28.02.2015 Адв. Хаджигенов: Лесно е да си роб, трудно е да си гражданин . 2| 5384 |24.02.2015 Прокуратурата: Още няма обвинения за проверките във ВМА . 0| 4277 |23.02.2015 Докладът за ВМА в прокуратурата от миналата година

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads