Реклама / Ads
21| 4948 |06.03.2015 ПОЛИТИКА

Симеонов: Не ПФ, а Борисов ще си работи с Бъчварова

.
Съпредседателят на "Патриотичния фронт" Валери Симеонов Източник: Булфото, архив
В ГЕРБ има сблъсък на два лагера – единият, който е държал на министър Вучков, и другия – който е държал на Лазаров и Писанчев. Това са кръговете около Борисов и Цветанов.
 
Това заяви съпредседателят на Патриотичния фронт Валери Симеонов пред ТВ7 по повод оставката на вътрешния министър. "Можеше да изчака още 24 часа и да не го прави, докато у нас е шефът на ФБР", отбеляза още той.

На въпрос дали патриотите ще подкрепят кандидатурата на Румяна Бъчварова за министър на вътрешните работи, Симеонов отговори утвърдително, като отбеляза, че не те, а Борисов ще работи с нея и в този смисъл има право да си избере екип. Очакването на Симеонов е да продължат да се изпълняват ангажиментите, посочени в програмата, особено борбата с битовата престъпност.

"Не сме обидени. Това е една практика, която продължава 3 месеца, макар че е редно все пак като партньори да ни уведомяват", каза Симеонов във връзка с това, че не са били информирани, че Бъчварова ще заеме мястото на вътрешния министър Веселин Вучков. Вучков не е получил пълното доверие на министър председателя Борисов, за това си е подал оставката, смята още Симеонов. По думите му той е искал да получи по-сериозна подкрепа, не я е получил и затова си е подал оставката.

В коментар за поредните сцени на агресия в парламента, Симеонов заяви: "Унизително е да ме поставяте на плоскостта, на която вегетира "Атака". Това е театрална постановка, те са като стадо. Глутница, която отива там и започва да вряка. На 20 декември Десислав Чуколов влезе пиян в парламента. Този човек определено има слабост към алкохола. Естествено, че трябваше да защитим нашия колега. Пълна анархия цари в парламента", каза Валери Симеонов.

"Атака" и Сидеров са си извоювали правото да са царете на скандалите и никой не иска да ги дразни. Това е жалко поведение", каза Симеонов.

Относно случващото се в редиците на АБВ Симеонов коментира кратко с думите: „Тези ми кръстосаха погледа“.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 35| 8593 |05.03.2015 Д-р Михайлов: Бъчварова е най-обикновена екстензия на Борисов . 33| 6842 |05.03.2015 Р. Бъчварова шикалкави за оставката на Вучков, брани Борисов . 23| 9175 |27.02.2015 Дончева: Има задкулисни договорки между Първанов и Борисов . 34| 6337 |23.02.2015 Вигенин: Борисов да подаде оставка

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads