Реклама / Ads
30| 12182 |30.03.2015 НОВИНИ

Босия пред Фрог: Кукловодите на Борисов са споменати в интервюто на Цветан Василев

.
Николай Колев-Босия
Главният прокурор Сотир Цацаров твърди, че не е чел цялото интервю на банкера Цветан Василев и въпреки това каза, че няма да се сезира прокуратурата за изнесените факти от него за КТБ. Това показва, че той бяга от тази тема като от чума. Това каза пред Фрог нюз дисидентът Николай Колев-Босия.
 

Ето какво още обясни той: Именно чрез главния прокурор и столичното следствие беше съзнателно работено за фалита на КТБ. Това един прокурор да каже:”Някой твърди, че има извършено престъпление, но аз ще си затворя очите и мен това не ме интересува”, означава, че този човек незабавно трябва да бъде изгонен. Това означава престъпление. Това означава, че самият прокурор прикрива не само собствените си престъпления, свързани с КТБ, но и много други неща.

От интервюто на Цветан Василев стана ясно, че в момента са ограбени повече пари, отколкото е имало в банката. Реално чрез фалита, КТБ е била умишлено ограбена с 4 млрд. лв. Ситуацията у нас е такава, че всички институции са зависими. За това разследването трябва да се поеме от Европа. Зад решението на НС да се сложат синдици в КТБ, всъщност стои едно изречение и то казва: „Ние, политиците, нямаме доверие нито на Централната банка, нито на комисията за финансов надзор, нито на ДАНС, нито на главния прокурор, още по-малко на следствието. Нямаме доверие на нито една държавна институция”. Лошото е, че най-малко на политиците пък можем да имаме доверие. Благодарение на тях, сега сме на този хал.

България на практика е във фалит. През 1989 г. България имаше външен дълг в размера на 11 млрд. щ. д. или 16 млрд. лв. Сега е същото, което означава , че 3-4 млрд. лв. ни делят от ефективен фалит. Премиерът Бойко Борисов и министрите му виждат тези неща, но те са назначени на постовете, които заемат. Те нямат друга задача, освен да се подчиняват на кукловодите. Става въпрос както за външни, така и за вътрешни кукловоди. Самият факт, че има назначения, които не зависят от министър-председателя, е много показателен. Тук имам предвид назначенията на средно и на високо ниво в МВР, например. Не си мислете, че Борисов решава. Нали в началото искаше да махне Владимир Писанчев и Светлозар Лазаров? След това се обърна. Това означава, че някой му е подшушнал да смени тона и посоката. Нали Борисов искаше главата на шефа на БНБ Иван Искров? И след това се отказа. Кукловодите са споменати в интервюто на Цветан Василев. Ако Василев каже цялата истина за политиците, главата му ще хвръкне.

 

 

Задкулисните срещи и привиквания са ежедневие за българската политика. Това става на централно место и по места. Феодализмът в България изцяло победи. На мен ми е много смешно , когато една министърка на МВР твърди, че ще направи реформа в повереното й ведомство. Тя не знае какво е МВР, няма си и понятие. Попитайте я какво дири охранителната полиция и пожарната в МВР?! Мястото им не е там. В тази област тази жена нищо не разбира. Същото е в съдебната система, в медиите и т. н.

Преди 7-8 месеца дадох на Сотир Цацаров много доказателства за извършени тежки престъпления, включително и убийства. Сега съм му изпратил сигнал за това, че на борда на един от българските самолети А 320 лети командир, без да има правото да го управлява. Нека да каже дали Янко Иванов има право да управлява машината. Завършил ли е задължителния обучителен курс, за да бъде командир? Има ли фалшив лиценз? Теста, който трябва да премине, за да му удължат лиценза е 4 часа. Имам документ, от който става ясно, че Иванов е бил на теста точно 34 минути. Нарекъл съм министъра на транспорта-убиец на български граждани, министър- председателят -съучастник в убийство на граждани, а главният прокурор-прикрива тези тежки престъпления. Ако влезем в съда ще докажа, че това, което казвам е истина. България не е държава.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 22| 9006 |30.03.2015 Д. Барайктаров за Фрог: Засекретен протокол разкрива разграбването на КТБ . 4| 4470 |29.03.2015 ЧЕЗ предоставя ученически стипандии за трета поредна година . 3| 5015 |28.03.2015 Смъртни заплахи за треньора на Италия преди мача с България . 31| 7943 |28.03.2015 Фрог научи: Предизборен огън на Миков по Станишев и неуспешни лидери по места

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads