Реклама / Ads
18| 10583 |31.03.2015 ЪNDERGROUND

Трима кавказци убили Никита?

.
Ана и Никита
Трима кавказци стоят зад убийството на малкия Никита Леонтев. Това е една от версиите на криминалистите, съобщи ТВ7.
 

Предполага се, че замесените са избягали в Кипър. Никита бе намерен мъртъв в куфар "Самсонайт" край езерото на Долни Пасарел. По-късно криминалисти свързаха убийството му с това на намерената жена, чиито тленни останки бяха пръснати край Приморско.

 

Тялото на обезглавената жена е на Ана Леонтиева – майката на детето от зеления куфар. До този момент са намерени пет поясни прешлена, лакътна кост, двата крака и главата. Според експертите тялото й не е разчленено умишлено, а от животни. Популацията на чакалите в района е много голяма. От анализа става ясно, че това е бяла жена, висока 1,70 м, с кестенява коса, добре поддържана, със скъпо бельо и кецове от известна марка.

 

Жената живеела в апартамент в Приморско. Негови собственици са руснакът Герман Кости и българската му съпруга Весела Вачева. Двамата имат много апартаменти, които отдават през летния сезон на руски туристи. Те имат успешен бизнес с Кипър, но каква е връзката им с Ана Леонтиева, тепърва ще се изяснява. Полицията вече се е свързала с кипърските власти.

 

Мъртвото дете, открито в куфар на територията на България, е разпознато от неговата баба в Русия. Това съобщи пълномощникът на руското президентство за правата на детето Павел Астахов, цитиран от Интерфакс.

 

В България продължава разследването на чудовищното престъпление – убийството на 5-годишния Никита и 35-годишната му майка Анна от Русия. Делото е взето под особен контрол. Работим в сътрудничество с МВнР на Русия и българските власти. Успяхме да намерим майката на Ана, която вече ги разпозна по снимка, се казва в съобщение на Астахов.

 

Ана e била държавен служител в Пермския край, но преди няколко години е напуснала Русия, съобщава ФедералПресс.

Изданието посочва, че на 28 март неизвестни са разбили вратата на апартамента. Тя била държавен служител в Пермския край и има два брака. Момчето е от втория й съпруг, с когото е напуснала Русия преди няколко години.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 13| 8616 |15.03.2015 Арестуваха трима BG роми във Франция за убийството на пенсионер . 0| 6296 |14.03.2015 Арестуваха трима българи с 1 кг. екстази в Италия . 9| 8949 |11.09.2011 Трима Христовци в нарковойна

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads