Реклама / Ads
17| 10737 |01.04.2015 МИСТЕРИИ

Фрог е в шок! Депутати: Зли духове се вселяват в телата ни

.
Зли духове се вселяват в различни депутати и това е така във всички парламенти до ден днешен, разказаха за Фрогнюз народни представители, но не пожелаха да афишират самоличността си, за да не ги заподозрат в липса на здрав разум. Въпреки това обаче те твърдят, че имало конкретни доказателства по темата.
 
Сградата на парламента е построена през далечната 1884 г., като проектът принадлежи на австрийския архитект Константин Йованович. Той имал български корени. През 1944 г. НС е ремонтирано, защото западното крило е пострадало от бомба. Депутати разказват обаче, че над сградата тегне черна прокоба, а нещата в страната щели да се оправят, едва когато тя бъде победена.

Твърди се впрочем, че сградата на парламента е издигната върху мястото, където преди това се помещавал цигански катун. Намирало се вън от града.

Тогавашното Народното събрание пък имало друго местонахождение - в Градската градина, където сега е галерията.


Освен катун това място е било в древността първо римско, а впоследствие и турско гробище. При това тематично: за крадци, убийци и бандити, върлували в някогашната Османска империя. Това била една от причините за странната енергия, която обземала депутатите, веднага щом те пристъпели по червените килими. Духове на престъпници се разхождали из сградата, прозорците на която почти не се отварят и зареждат негативно народните избранници, които често стават агресивни и неконтролируеми.

Битува и друго становище, което подхранва тези съмнения. Запознати твърдят, че

в цялата сграда на НС имало вградени символи на Нечестивия, при това поставени още по времето на Георги Димитров. Той бил последовател на тайно окултистко движение на злото, говорят злите езици. И още - по заповед на масона

Кимон Георгиев, който е бил тъст на бившия омбудсман и председател на НС Гиньо Ганев, във фоайето на НС има обърнати конуси в три редици по шест. Те образували числото 666, което е всеизвестен дяволски символ. Сатанинските знаци били вплетени и в килима на НС.

Изчистването на всички тези символи можело да стане или чрез пълен ремонт на Парламента или още по-радикално - като се смени самата сграда и депутатите се преместят в друга. Тогава и те щели да станат далеч по-симпатични. Самите народни избранници не са единодушни по темата. Някои от тях считат, че НС е един от символите на София и на парламентаризма и не искат и да чуят за смяна.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 85| 17886 |17.03.2015 Фрог прочете: Онкологичните слухове за Путин напълно се потвърдиха . 6| 6577 |17.03.2015 Проф. Мардиросян за Фрог: Паднал метеорит? Напълно възможно! . 15| 9380 |13.02.2015 Фрог научи: Таен център за рекет e създаден с информацията от “Червеи” . 4| 6236 |25.10.2014 Тайни коридори и духове в парламента

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads