Реклама / Ads
16| 9955 |12.04.2015 АРТ ДЖУНГЛА

Лили Иванова: Наградите ми са в сандък, нищо не значат за мен

.
Лили Иванова Източник: Булфото
Какво значение имат призовете, ако излезеш, наредиш ги на сцената, а не можеш да пееш. Примата на българската естрада Лили Иванова обяви, че държи наградите си в сандък, защото за нея те не значат нищо.
 
Това каза Лили Иванова в интервю пред БНТ. "Няма прими и звезди. На сцената показваш какво можеш - или пееш добре или не. Какви прими, какви звезди", отсече тя и допълни, че не иска да я наричат така. „Не обичам определения “звезда”, “прима” – всички се борят за някакви титли първа, втора, пета, десета – няма такова нещо, смята тя.

По думите й в живота си не се е борила за награди и за статуетки, а те са й били връчени по определен повод. "Важното е как ще си изпея песните пред публиката", смята певицата. Тя разказа, че не спира да работи и се опитва да прави песните си така, че да се харесат на по-младите. Тя е с разбирането, че днешните младежи не познават това, което прави тя. Звездата обаче не ги упреква.  

Относно тенденциите в музиката Иванова заяви, че предпочита да ги следи. Част от музикалната й концепция е да включва аранжименти на стари хитове. Такива са песните „Молба” и „Искам те”, включени в новия й албум – „Поетът”.

Въпреки всичко певицата заяви, че в жизнената й философия липсва носталгията. "Известна съм с това, че гледам винаги напред. За мен миналото е минало. То по-скоро е поука за мен", призна тя. Голямата певица разказа, че майка й я е научила да не лъже. Затова сега тя не можела да търпи лъжата и се разделяла с хората, които я лъжат. Но без скандали и без тежки думи.

Тя разкри още и кои са сцените, които ще помни цял живот. "Извън България на първо място е зала "Олимпия" в Париж. Там е уникално, имаше публика от цял свят. Като пея не помня кога съм излязла и кога съм се прибрала след концерта", призна Лили Иванова.

Тя разкри, че в предстоящата й програмата са включени концерти в България – в градове, в които не е пяла от 20 години – Свиленград, Ямбол и Габрово. В средата на май пък я очаква среща с публиката в Лондон.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 35| 9272 |11.04.2015 Проф. Димитров: Критикуват ме, а не знаят, че римляните са измислили бетона . 6| 7259 |07.11.2014 Лили взриви НДК със "Сърцето е чупливо" . 3| 6611 |26.07.2014 Паднаха черните печати за Лили и Васко . 12| 7107 |28.06.2014 Лили през смях:Имала съм костенурка, за да меря живота си с нея

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads