Реклама / Ads
99| 13731 |19.04.2015 НОВИНИ

Жорж Ганчев: Управлява ни селски хитрец, правителството му е временно

.
Жорж Ганчев
За мен много неща се промениха през последните години. Живеех с една от най-хубавите жени в Европа. Дойдох тук с мисълта, че си оставям кариерата. Сега имам по старост 110 лв . пенсия, но живея честит, устремен и с голяма любов към отечеството.
 

Това каза бившият депутат Жорж Ганчев по НТВ . Страхотно се гордея с него и съм обезкуражен по отношение на демографския  срив. Всичко се е обърнало в една друга посока- в очакване на Гудо . Не можеш  народа да го купуваш като прах за пране. Ние сме такива селски тарикати, че нас вече не ни интересува дали ще има или няма да има война, дали ще бъдем  на запад или на изток. Тъжно е,  ако Конституцията не се промени бързо. Трябва да има бързи съдилищни състави, които  да пращат виновните на трудов лагер-малко храна и много труд.

 

Задкулисието е много силно и богато, подкрепят го различни стълбове. Ние не се обичаме българите и това е едно ужасно състояние на духа. Да не ти трепне на сърцето, че нещо става със съседа ти! Бил съм в Англия и Америка така тачен, че не мога да го обясня с думи. Но тук сме заплашени от лошотия, от клевети и завист. Чипът на българите, обаче е земен, българите са талантлив народ.

Чрез вас се обръщам към нацията. Отечеството трябва да е номер 1 в мислите ни. Ние сме едни щастливи овчарчета. Ние не оценяваме нищо. Нашите хора не четат. Ние сме шуробаджаначеско  общество. Ние вкарахме в парламента Лорда. Той се продаде на лъжецигански  барон Цветелин Кънчев за куфарчета . Тук хората, когато обеднеят, или не ходят да гласуват  или ги купуват.

 

Това е временно правителство сега. Има един човек, който е селски хитрец, ученик на Бай Тошо. Борисов и Цветанов ми откраднаха сценария на филма за спасението на евреите. . С тях е и едно момченце, дето дойде от улицата и сега стана шеф на НДК .  Но класираният на 4-то място сценарий стана номер едно! Стабилност не може да има без да изнасяме продукти. Обичам ви българи, събудете се, дръжте се. Любовта е над всичко, заключи в характерния си стил Жорж Ганчев.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 11| 4443 |14.04.2015 Капон: Държавата не може да управлява оръжейната индустрия . 10| 4179 |08.04.2015 Миков: Управляващите да спрат безумния експеримент с живота на хората . 82| 7962 |05.04.2015 Станишев: Страната се управлява от безпринципна коалиция на сделката . 19| 4800 |27.03.2015 Миков: Управляващите искат по 408 лв. от 272 000 български семейства

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads