Реклама / Ads
35| 9754 |19.04.2015 НОВИНИ

Маг Светлина: Борисов има силен ангел-спасител, ако пожелае да е президент, ще стане

.
Маг Светлина
От 4-5 години си контактувам с Бойко Борисов. Трудно се говори за човек, който е силен, ярко колоритен и магнетичен. Той е зодия Близнаци като мен и мислено съм контактувала с него още назад във времето. Това каза маг Светлина, за която и самият премиер Бойко Борисов призна, че го е търсила.
 

С него съм контактувала през 2013 година, когато подаде оставка. Тогава добре направи, но само от една страна.  От друга, той се подведе по доста врагове. Но ангелът му пазител е много силен и Борисов предпази не само държавата, но и много хора. Тогава имаше кръв. На 20 февруари, самите числа му предвещаваха, че това трябва да стане. Давидовата  му звезда е сочила надолу. 

 

Ангелът му пазител е много силен. Конкретно за душата на Борисов-душата му е, труд, труд и само труд. Той е код четворка. В Китай това число го смятат за не добро число, но в същото време е символ на изпитание  и прогрес. Числото на съдбата му пък е 7. Давидовата  му звезда е 7, което е добре. Не се ангажирам да коментирам всичко, за което сме разговаряли. Това си е личен въпрос. Имаме си контакт. Не случайно в близкото му обкръжение са жени. С тях се допълва. Той усеща енергията, той е свръх интуитивен . Той не е случаен.

 

В личен план успех му се дава след 2 години.Още  като е бил до Тодор Живков е поискал да бъде водач. И той го е постигнал. Това е единствения мъж, който устоява и е водач. Ако той пожелае да бъде президент и това може да стане. Борисов се пошегува за жена-президент. На този етап има много неща да оправя. Хубави са нещата за него. Да не прекаляваме с хвалебствията, за да не чува дяволът. Работата най го интересува. И това, че е майтапчия, той си е такъв, не слага маска. Такъв си е и това е. И други политици идват при мен, гледам да работя.

 

Доста кметове са идвали при мен с техните проблеми. Кметът на Девин е много силен и е зодия Близнаци. На всички е много трудно. Българите сме от Бога избрани. Природата ни е много красива , най-ритмичния фолклор имаме в целия свят. Във всеки човек има малко лудост. Има някои с пълна програма. Българите са много талантливи. Кризата е световна и това ни пречи. Това ни мъчи нас, ниските заплати. Енергията си я имаме. Спасението зависи от всеки как го чувства. Ако е само за него, няма как да има спасение. 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 43| 13155 |18.04.2015 Бойко Борисов си показа магнолиите . 11| 4522 |18.04.2015 Борисов: Лот 2 на АМ „Марица“ може да бъде пуснат до края на май . 3| 4380 |18.04.2015 А. Гълъбов: Лансирането на темата за Конституцията беше силен ход на Борисов . 13| 4712 |16.04.2015 Борисов бърза магистралите, юрка и Павлова

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads