Реклама / Ads
11| 8762 |23.04.2015 БИЗНЕС & ТУРИЗЪМ

„Агрион” урежда продажбата на земя от разстояние

.
Имате наследствени имоти в Добруджа, но от години живеете в София. Оказва се, че има начин как да спечелите от тях без да се налага да пътувате и да обикаляте институции. Компанията за управление на поземлени активи вече предлага гъвкави решения за земята в 26 офиса в цялата страна.
 

„Оказва се, че много от собствениците дори и да имат желание да управляват поземлените си активи, нямат време за изваждане на необходимите документи, защото имотът им често се намира на десетки, дори стотици километри разстояние. За тяхно улеснение са и новите ни търговски точки”, посочиха от „Агрион”.

 

Компанията е българска и е специализирана в купуването и наемането на земя. Експертите разглеждат всяко предложение независимо от местоположението и размера на парцела, което ги различава от други фирми в сектора. Освен това предлагат и цял куп безплатни услуги, свързани с активното управление на земеделската земя. „Ако искате да продадете земята си – няма нужда да ходите до съответния град или община, в която се намира имота. Ние можем да оформим всички документи от ваше име без излишно губене на време и разкарване по институции”, разказват експертите от „Агрион”.

 

Освен това компанията предлага услуга, с която от името на собствениците да предоговаря условията за стопанисване на техните земеделски активи. Тя е първата в сектора, която освен че купува и наема земя се ангажира да действа като „личен земеделски брокер” и разглежда притежаването й като инструмент, който трябва да се управлява ефективно.

 

„За съжаление много хора живеят с убеждението, че инвестицията в земеделска земя е абсолютно сигурна и носи висока доходност, а на практика като всеки друг актив и този крие своите рискове. Така че преди да се впуснат в подобни начинания, ги съветваме внимателно да се запознаят с пазара или да се обърнат към компании с опит”, коментират специалистите.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 10| 9435 |17.04.2014 Христомир Иванов: Продажбата на виагра като хранителна добавка е незаконна . 6| 6617 |16.10.2013 Унгария и Румъния ограничават продажбата на земя на чужденци . 69| 6672 |23.03.2012 Скрити дългове от 12 млн.евро провалиха продажбата на “Горубсо-Мадан” . 6| 5577 |21.12.2011 Държавата прибира 93 млн. лева от продажбата на ЕВН

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads