Реклама / Ads
93| 17712 |03.05.2015 НОВИНИ

К. Чакъров: Управляват ни подлеци и проститутки

.
Костадин Чакъров
Управляват ни подлеци и проститутки С ентусиазъм на проститутка лягаме в леглото на силния. За да се оправим трябва да прогоним елита, който създадохме 90-те години. Зависим е корпоративно, банково, със смутена сексуалност е. Това заяви по Нова телевизия Костадин Чакъров, съветник на Тодор Живков от онова време.
 
Знаеше се, че Живков ще си подаде оставката и преди пленума. Не бе дрогиран, а преуморен, свидетелства Чакъров за времето на преврата от 10 ноември.

Живков е виждал Сталин жив. Преминал е през всички генерални секретари. Горбачов пред него се чувстваше като келеме. Той бе един позьор, който погреба СССР, каза още той.

Нямам информация за гей връзка между Маркс и Енгелс. За мен това са велики теоретици, създатели на световна философия. Също не знам дали Ленин е бил сифилистик. Това заяви още Костадин Чакъров.Той коментира, че отношението към СССР и Русия сега се променя според политическата конюнктура. „Комунизмът или социализмът не са изпомпани. Нас ни предадоха. Един фразьор-авантюрист, абсолютен дърдорко, от колхозно равнище – Горбачов, той ни предаде. Това е един безкрайно примитивен човек. Той обаче имаше една природна култура да усеща нещата, дори напред да ги усеща. Той съзнаваше колко може и колко не може”, заяви Чакъров.

Той сподели и една мисъл, казана му от Тодор Живков: „Народ се управлява с мезе”. „За да има месо на масата, трябва да има крава,. За да има крава, трябва да има фураж. Т.е. произвеждаш - продаваш - печелиш”, коментира бившият съветник на Тато.

Запитан дали Живков е казал: „С какви лайна се напълни партията”, Чакъров отговори утвърдително: „Да, чувал съм го това с ушите си. Защото партията наистина се напълни не с комунисти, а с партийци. Той не можеше да повярва, че такива хора членуват в партията”.

Ако генерираме енергия, а не омраза и смърт - в болницата, на пътя, от инвалидност / от 10 ноември са се самоубили 24  000 души/.  Трябва да намерим път към автентичните национални сили а не партиите - ченгеджийници, които работят на принципа да вземем от всички да дадем на нашите. Тази омраза спечели и се легитимираха тези, които ограбиха България. Плашат ни с евроатлантическите ценности. Но преди тях има християнски ценности, посочи пътища за излизането ни от ада Чакъров
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 7| 4459 |12.01.2015 Стоянова: Заинтересувайте се къде са парите ви и как се управляват . 0| 5780 |05.11.2014 М. Михайлов: Играчите на тройната коалиция още управляват . 24| 7748 |07.10.2014 Алгафари: "Митковчетата" в БСП искат да управляват и с Борисов . 61| 6228 |29.09.2014 Борисов: Дадохме на антихристи да ни управляват. Да се стегнем и с много работа да извадим държавата от кризата

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads