Реклама / Ads
24| 6103 |05.05.2015 НАРОДЕН ГЛАС

Босия пред Фрог: Москов прокламира идиотската идея всички да са съгласни с него

.
Николай Колев-Босия
Здравният министър Петър Москов ме разочарова. Не очаквах, че ще постъпи така с болница „Иван Рилски” и с директора й д-р Дечо Дечев. Това каза пред Фрог нюз дисидентът Николай Колев-Босия.
 

Как така ще го освобождава заради това, че не е съгласен с него? В цял свят се назначава т. нар. щатен опонент. А тук става дума за човек с безспорно добри резултати. Препоръчвам на Москов да си намери и други такива опоненти като Дечев. Убеден съм, че тогава и неговите успехи ще са по-различни. Москов прокламира идиотската идея на комунизма всички да са съгласни с него. Уж всички да мислят еднакво, но всъщност никой да не мисли както трябва. Смятам да отида на протестите на медиците, за да ги подкрепя и насърча. Ако сега стане так,а както Петър Москов иска, нито един директор няма вече да гледа резултатите на болницата си, а ще се стреми само да е в добри отношения с началството. Създава се абсолютно порочен модел на управление, категоричен е Колев.

Той се включи активно в събитията около Тв7 и Нюз7 преди седмица. По повод на това обясни: Поведението на полицията беше безумно по време на атаката. Униформените се държаха много нагло. Най-странното е, че именно те ни обясниха, как нямат заповед за участие на толкова полицаи в акцията. Щом частен съдебен изпълнител иска съдействие от полицията, би трябвало в специална заповед да се посочи колко човека ще отидат. Какво стана сега-двамата полицаи, които подадоха оставки, ги преназначиха на още по-добри места с аргумента, че не са имали много наказания.

И това го каза съветникът на шефа на МВР Румяна Бъчварова. Как се оправдава бензина на 40 полицейски коли, които се пълнят с пари от нашия джоб?! Видях с очите си как зам.-шефът на СДВР Радослав Сотиров нареди на своите да влязат вътре. Попитах го какво ще прави там, а той ми каза, че ще говори с частния съдебен изпълнител. Обясних му, че вътре няма такъв, но ако има да излезе навън и да отидат да си преговарят където и колкото си искат. И се започнаха едни пререкания с мен. Вика ми „Ще ме пуснеш”, но аз му повтарям : „Няма да те пусна”. Казах му: „Ти вътре работа нямаш”. През цялото време Сотиров се огъваше, увиваше. И търсеше някой по-страхлив, който ще поддаде, за да го пусне вътре. Ама такъв не се намери. Добре, че имаше много камери и това ги спря. Полицаите бяха готови на всичко, за да изпълнят идиотската заповед със сила да прекратят предаването на Тв7, допълни Босия.

По думите му по-голямата част от полицаите са се мотали като „мухи без глави”. Имаше една група, особено тези на входната врата, които не даваха човек да припари. Стоят и гледат. Обясних им, че ги използват в една мръсна игра и един от тях ще обере пешкира. Ще го нарекат бушон, защото нарушават Конституцията. Викам им: Толкова ли не ви увират главите?!, разгневи се той.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 8| 5790 |05.05.2015 Д. Божилов за Фрог: Синдици бавят счетоводния отчет на КТБ, ще има глоби . 4| 7628 |05.05.2015 Журналистът Асен Иванов пред Фрог: Подкрепиха ни хора, които не са от гилдията . 21| 7433 |04.05.2015 Кака Лара за Фрог: Затварят ТВ7 по модела #КОЙ . 8| 8088 |28.04.2015 Адв. Стоянов за Фрог: Осъдих кмета на Пазарджик за „идиот” и „щурчо”

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads