Реклама / Ads
1| 6949 |18.05.2015 ХРАНА И ВИНО

С банан се става тигър в леглото

.
Бананът се счита за един от най-големите афродизиаци. Но не заради формата, а защото в него се съдържа голямо количество магнезий, калий и витамин В. В резултат на това се увеличава мъжкото либидо. Има и редица лекoвити свойства.
 

Освен този плод, има и други храни, които действат благоприятно върху интимния живот. Действието идва от влиянието на тези храни върху хормоните, нивото на стрес, енергията и мозъчната активност. Опитайте от тях, защото експертите гарантират, че ще сте като истински тигри в леглото.

 

 

Аспержите са също афродизиак - изключително богати на фибри, витамин Б6, витамин А, витамин С, тиамин и фолиева киселина. Фолиевата киселина от своя страна съдейства за произвеждането на хистамин, който води до достигането на оргазъм.

Миди

 

Не е тайна, че стридите от край време са свързвани с увеличаване на либидито. Производството на сперма се увеличава благодарение на голямото количество цинк съдържащо се в тях.

 

Още древните гърци са смятали, че ароматът на бадеми действа възбуждащо на жените. В тях се съдържа много магнезий, фибри и витамин Е.

 

Следващият афродизиак е босилекът. Въпреки широкото си приложение, до сега никой не го е считал за афродизиак, но той всъщност може наистина да стимулира тялото ви.

 

Шоколадът е кралят на естествените афродизиаци и съдържа анандамин и фенилетиламин. Съдържащото се в шоколада какао, има в себе си триптофан, който е важен за серотонина, който пък помага за отпускане.

Шоколад

 

Авокадото е наричано още от ацтеките “тестисно дърво” заради крушовидната си форма. То е богато на фолиева киселина и калий. Авокадото засилва метаболизма като действа против туморни и ракови заболявания и подобрява имунната система. Има положително действие върху нервната система и психиката.

 

Чесънът е известен със своя антибактериален ефект и специфичен мирис. Редовната консумация на чесън е полезна за кръвното налягане, той увеличава и притока на кръв, допринася за по-бърза възбуда.

 

А смокините са смятани още от древността за свързани с любовта и плодовитостта. Смокините са били и любимата храна на Клеопатра.

 

Съдържанието на борон в меда, допринася за производството на женския хормон естроген. Медът е богат на витамини В, помагащи на тестостерона, необходим за тялото. Медът в комбинация с орехи допринася пък за увеличаване на потентността.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 15| 9648 |08.03.2015 Обгазяват бананите в Бургас за бързо зреене . 0| 11632 |21.06.2014 Джейми Оливър: Жена ми готви през седмицата, но дойде ли уикендът, кухнята става моя . 5| 6874 |05.04.2014 ООН: Кафето става лукс заради болест . 3| 7203 |19.02.2014 Дичо става готвач

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads